Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Υπεύθυνος για τις αλλοιώσεις στη λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου»

Τι αναφέρει η αγόρευση της εισαγγελέως στο Ειδικό Δικαστήριο

Η πορεία της λίστας Λαγκάρντ από χέρι σε χέρι, τις μεταγραφές από cd σε USB αλλά και τα ανοίγματα των επίμαχων αρχείων βρέθηκε στο επίκεντρο της αγόρευσης της εισαγγελέως στο Ειδικό Δικαστήριο. Η εισαγγελική λειτουργός « έδειξε» ως υπεύθυνο για τις αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στη λίστα Λαγκάρντ τον πρώην υπουργό Γ.Παπακωνσταντίνου.

«Ούτε ο Διώτης ούτε ο Βενιζέλος γνώριζαν ότι ο Ρωσσώνης είναι συγγενής του κ. Παπακωνσταντίνου και γι αυτό προχώρησαν στη διαγραφή του ονόματος για να τον βλάψουν πολιτικά», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός.

Η κ. Δημητρίου εμφανίστηκε πεπεισμένη πως «το στικάκι ο κατηγορούμενος το έδωσε στο Διώτη ενώ είχε φύγει από το υπουργείο Οικονομικών και έκανε χρήση αυτού μέχρι να το παραδώσει. ´Ηταν εμφανής η προσπάθεια του κατηγορούμενου να πείσει το δικαστήριο ότι η παράδοση έγινε πριν φύγει από υπουργείο Οικονομικών . Έδωσε μάχη με νύχια και με δόντια για να το αποδείξει».

Μόνον ο πρώην υπουργός, όπως είπε η εισαγγελέας, ήξερε ότι στη λίστα υπάρχουν καταθέτες με μεγάλα ποσά και αυτός είναι εκείνος που άνοιξε και τα αρχεία, όπως για παράδειγμα το αρχείο με την κατάθεση των 500 εκ. δολαρίων.
Όλα αυτά, τόνισε η εισαγγελέας, παραπέμπουν σε στοχευμένη αναζήτηση από τον χρήστη που έκανε τα ανοίγματα και διερωτήθηκε πως άλλος εκτός από τον κατηγορούμενο θα μπορούσε να ανοίξει αρχεία με τα ονόματα Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου; Ποιος άλλος εκτός από τον ίδιο και τον συνεργάτη του Αγγελόπουλο ήξερε ποιά ήταν τα μεγαλύτερα ποσά; Oύτε ο κ. Διώτης ούτε ο κ. Βενιζέλος. Μόνον εκείνος, ο κατηγορούμενος, ήξερε ποιοί είχαν τα μεγαλύτερα ποσά. Και τώρα λέει ότι κάποιος του φύτεψε τις αλλοιώσεις...»

Η εισαγγελέας αναφέρθηκε στις πραγματογνωμοσύνες που έγιναν στα επίμαχα αρχεία της λίστας Λαγκάρντ και τόνισε ,ότι από αυτές προέκυψαν 24 ανοίγματα στη λίστα που έγιναν το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου του 2010 όταν η λίστα ήταν στα χέρια του κατηγορούμενου υπουργού, κάτι που ό ίδιος αρνείται, όπως επίσης και σε άλλα ανοίγματα της λίστας, συνολικά ανοίχθηκαν 58 αρχεία.

Τουλάχιστον ο Βενιζέλος δεν έχασε το στικάκι 

Όπως είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας «ο κ. Διώτης μου θυμίζει τον υπηρέτη δυο κυρίων ...βρίσκεται ανάμεσα στον πρώην προϊστάμενο του, τον κατηγορούμενο και τον νυν τον κ. Βενιζέλο. Έχει στα χέρια του το στικάκι και πηγαίνει από γραφείο σε γραφείο. Παραμένει στο γραφείο του κ. Βενιζέλου 6-7 μήνες και άλλους τόσους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο ο κ. Διώτης είπε στον τότε υπουργό θυμάστε το στικάκι που σας έδωσα, στείλτε το στον πρωθυπουργό. Τουλάχιστον η γραμματέας του κ. Βενιζέλου δεν το έχασε».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40