Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TOP 5+1: Πού θα πιεις τον καλύτερο καφέ στην Αθήνα;;;

TOP 5+1: Πού θα πιεις τον καλύτερο καφέ στην Αθήνα;;;
Άλλη ξεκινούν τη μέρα τους με έναν δυνατό καφέ, άλλοι πίνουν... ανά τρίωρο και άλλοι πειραματίζονται με πολλές και εξωτικές ποικιλίες. Ο καφές δεν είναι απλό πράγμα και αποτελεί για εμάς τους Έλληνες ολόκληρη... ιεροτελεστία. Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 5 μέρη της πρωτεύουσας που θα τον απολαύσετε με στυλ... ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο!

Από τα πρώτα στέκια στην Αθήνα όπου ο καφές αναδείχθηκε τόσο πολύ. Στην hipΠλατεία Αγίας Ειρήνης λοιπόν θα πιεις έναν από τους καλύτερους με διαφορά καφέδες της χώρας, εκτός απο τα καταπληκτικά cocktails του Τεό Σπυρόπουλου
(Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2)

TAF COFFEE
Ένα μικρό μαγαζί κοντά στην Ομόνοια, αλλά μικρό μόνο στο μάτι, αφού οι barista του Taf Coffee έχουν βραβευτεί πολλές φορές (και παγκοσμίως) για το επίπεδο του espresso που παράγουν.
(Εμμανουήλ Μπενάκη 7)

Στο Περιστέρι... ψήνουν οι ίδιοι τα "φασόλια" τους, σε ένα χαλαρό και παρεΐστικο περιβάλλον. Το Mind the Cup μάλιστα ανήκει και στα 25 καλύτερα cafe του κόσμου σύμφωνα με το Buzzfeed!
(Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι)

KAYA
Το Kaya είναι η μεγάλη εξαίρεση, τόσο σε format όσο και... στα πάντα. Ένα μακρόστενο... παραλληλόγραμμο με μια βιτρίνα που σου επιτρέπει να βλέπεις τον barista να φτιάχνει τον τέλειο καφέ (σε πακέτο) πίσω από την μεγάλη μπάρα που είναι φτιαγμένη από ένα τέλειο ξύλο που δεν θυμάμαι πως λέγεται.
(Βουλής 7, Στοά Μπολάνη)
Ξέχνα όσα γνώριζες για τις... συμβατικές καντίνες. Αυτή εδώ είναι... καρφωμένη στο έδαφος και περιτριγυρίζεται από υπαίθριες σόμπες και μαξιλάρες. Eκτός από ευφάνταστα cocktails, εδώ σου σερβίρουν και εκλεκτό καφέ (δοκιμάστε τον με κόκκο Αιθιοπίας)
(Μάρκου Μπότσαρη 1, Αιγάλεω)

ΝΟΜΑD
Το Nomad αποτελεί ένα από τα στέκια του Χαλανδρίου πυο διαθέτουν μοναδικό χαρακτήρα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το... εντοπίζεις από την μυρωδιά που φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ. Πολλές ποικιλίες που περνούν από το καβουρδιστήρι του μαγαζιού αλλά και θαυμάσια cocktails για όταν χαμηλώσουν τα φώτα!
(Θουκιδίδου 3, Χαλάνδρι τηλ. 210 6851051)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40