Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν τις κάλπες



Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. 

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 5,5 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Action 24».

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32% και η ΝΔ 27%.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με 6% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη με 5%, το ΚΚΕ με 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%.

«'Αλλο κόμμα» επιλέγει το 4,5% των ερωτηθέντων. Το Λευκό/'Ακυρο/Αποχή εμφανίζει ποσοστό 3,5%, ενώ 6% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων (χωρίς άκυρο, λευκό και αποχή) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33% και η ΝΔ 27,5%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,5%, η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%.

«'Αλλο κόμμα» 4,5%, ενώ 6% του δείγματος συγκεντρώνει η κατηγορία «Αναποφάσιστοι/Δεν απάντησαν».

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προβάδισμα 6,6% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της ALCO για τη ΝΕΡΙΤ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32,9% έναντι 26,3% της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθούν Ποτάμι και Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ με 3,7% και οι ΑΝΕΛ με 3,6%.

Εκτός Βουλής μένουν ΚΙΔΗΣΟ και Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ, με 2,3% και 1%, ενώ 1% συγκεντρώνει το ΛΑΟΣ.

Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 8,6%.

Όσον αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργία παρατηρείται κλείσιμο της ψαλίδας, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 33% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί κατά πόδας με 32%. «Κανένας» απαντά το 33%.


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 2,9 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 3,4 μονάδες με αναγωγή επί των αναποφάσιστων, δίνει δημοσκόπηση τηςΚάπα Research που έγινε για λογαριασμό του site «tovima.gr».



Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 31,8% και ακολουθεί η ΝΔ με 28,9%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το Ποτάμι με 4,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,7% και το ΚΚΕ με 4,5%. Οι ΑΝΕΛ βρίσκονται στο 2,6% ενώ το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου στο 2,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,1% ενώ οι αναποφάσιστοι προσδιορίζονται στο 10,5%.

Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ ανεβαίνει στις 3,4 μονάδες με αναγωγή επί των αναποφάσιστων. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 33,5%, η ΝΔ στο 30,1% με τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται στο 6,1%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ 5,1%, το ΚΚΕ 4,9%, ενώ εκτός βουλής, οριακά μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,9% και το Κίνημα με 2,8%. (Άλλο κόμμα 4,2% και ΔΓ/ΔΑ 4,9%).

Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην ερώτηση για το ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό με 43,2% έναντι 37,9% του Αλέξη Τσίπρα, με τον «κανένα» να είναι στην τρίτη θέση με 16,7% (ΔΓ/ΔΑ 2,2%).

Σε ερώτηση ποια θεωρείτε καταλληλότερη κυβέρνηση στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτή τη δεκαετία η κοινωνία και η οικονομία της χώρας, το 41,3% απάντησε συμμαχική κυβέρνηση υπό τη ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά, έναντι 40,6% μιας συμμαχικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα (ΔΓ/ΔΑ 18,1%).

Τέλος στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 75,2% και η ΝΔ το 17,6%. 

Σε δημοσκόπηση της Interview για τον  τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα TV» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται κατά 5,5 μονάδες έναντι της ΝΔ.



Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30,1% έναντι 24,6% της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθούν οι Χρυσή Αυγή με 5,5%, το Ποτάμι με 5,0% και ακολουθούν το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 3,9%. Στο 2,2% βρίσκονται οι ΑΝΕΛ, ενώ το Κίνημα συγκεντρώνει το 1,6% και η ΔΗΜΑΡ 0,8%.

Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,7%, άκυρο/λευκό το 5,2%, ενώ μεγάλο εμφανίζεται το ποσοστό των αναποφάσιστων που ανέρχεται στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση στο 12,5%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς (38%) έναντι του Αλέξη Τσίπρα (32%).

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 2,9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η E-Voice, για την ιστοσελίδα «newpost.gr».



Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 26,1% και η ΝΔ 23,2%. Στην τρίτη θέση εμφανίζεται «Το Ποτάμι» και η Χρυσή Αυγή με (από) 4,8%. Και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,7%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,4% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,3%.

«'Αλλο Κόμμα» 5%. Κανένα 3,9%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν ένα 15,2% των ερωτηθέντων, ενώ, ένα 2,6% δεν απάντησε.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 6,7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία GPO, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA».



Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε;», το 33,4% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 26,7% ΝΔ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ και «Το Ποταμι» με (από) 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,9%. Το ΛΑ.Ο.Σ συγκεντρώνει 1,4%. «'Αλλο Κόμμα» 2,4%. Λευκό/'Ακυρο 0,4%. Αδιευκρίνιστη η ψήφος του 9,3% των ερωτηθέντων.

Στην ερώτηση περί καταλληλότερου πρωθυπουργού, τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 40,1% και τον Αλέξη Τσίπρα το 38,6% των ερωτηθέντων. Κανένας απάντησε (αυθόρμητα) το 19,4%.

Προβάδισμα 5,2% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση της MRB για το STAR.



Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,2%, έναντι 26% της ΝΔ. Στην τρίτη θέση το Ποτάμι με 6,5% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΚΚΕ με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και οι ΑΝΕΛ με 3,2%.

Κάτω από το όριο του 3%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,4% και οι Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ με 1%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 2,4% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 13,3%.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40