Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ

Οργή στην ελληνική κοινωνία για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ
Αφήστε ήσυχα τα παιδιά κύριε Σαμαρά και τους 18άρηδες να ψηφίσουν...
Το ολίσθημα Σαμαρά με τη χρησιμοποίηση παιδιών στο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται ήδη την απόσυρσή του.
Το παράδοξο με το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ εις το οποίο ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται να συνομιλεί με νεαρούς και να τους εξηγεί τι θα κάνει ο ίδιος για το μέλλον της Ελλάδας έγκειται στο γεγονός ότι ως Πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς δεν έκανε το παραμικρό για να βελτιώσει την αξιοπρεπή διαβίωση της ελληνικής οικογένειας.
Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε ταφόπλακα στον κοινωνικό ιστό και στο κύτταρο της ελληνικής οικογένειας αφού έκανε πράξη το όραμα του ΓΑΠ σε κάθε οικογένεια να υπάρχει μόνο ένας εργαζόμενος. Είναι ο άνθρωπος που εξαθλίωσε τους γονείς και τα ελληνόπουλα υπέρ του... πρωτογενούς πλεονάσματος, υπέρ των ξένων συμφερόντων, για να χάνουν οι Έλληνες και να κερδίζουν τα «γεράκια» και τα funds των τοκογλύφων.
Και ξαφνικά, παραμονές των εκλογών, ο κ. Σαμαράς επέλεξε να συμπεριλάβει τα ελληνόπουλα στο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, για να τους εξηγήσει τα... ανεξήγητα και να μεταφέρει μέσω των παιδιών και της δύναμης της τηλεόρασης, όσα δεν τόλμησε ποτέ να πει, κοιτώντας στα μάτια, εκατομμύρια μπαμπάδες και μαμάδες που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τα μέτρα... σωτηρίας του τόπου.
Το πρώτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί την ελληνική οικογένεια να προχωρήσει... ολοταχώς στην απόλυτη καταψήφιση των μνημονιακών επιλογών που πρεσβεύουν ο κ. Σαμαράς και οι δανειστές.
Και η ειρωνεία του πράγματος γίνεται ακόμα πιο έντονη, καθώς μόλις λίγα 24ωρα πριν την κυκλοφορία του τηλεοπτικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας, είχε... απαγορευτεί η συμμετοχή των νέων στις επερχόμενες εκλογές.
Ο Αντώνης Σαμαράς είπε «όχι» στο εκλογικό δικαίωμα των 18άρηδων τους οποίους όμως φορολογεί κανονικά, αφαιρώντας τον «αντίλογο» από τη νεολαία, αφού γνωρίζει ότι τα λεγόμενά του στα τηλεοπτικά σποτ και όλα τα υπόλοιπα που χρόνια τώρα δεν πείθουν ούτε... μωρά, θα τύχουν της καθολικής αποδοκιμασίας στις 25 Ιανουαρίου.
Είναι αργά για... δάκρυα κύριε Σαμαρά.
Ένα μόνο πράγμα μπορούν να ακούσουν από εσάς, τα ελληνόπουλα και οι γονείς τους.
Μία «συγγνώμη» για το κακό που τους προκαλέσατε...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

http://www.newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40