Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4500 ευρώ για ένα ραντεβού στο χρυσό ελληνικό κομμωτήριο του Ντουμπάι!

4500 ευρώ για ένα ραντεβού στο χρυσό ελληνικό κομμωτήριο του Ντουμπάι!

Το success story της οικογένειας Νούλη από το Πετρίτσι Σερρών που άφησε την Ελλάδα λόγω της κρίσης και μετανάστευσε στο Ντουμπάι όπου άνοιξε κομμωτήριο εξυπηρετώντας τις συζύγους των Σεϊχιδων και των Ρώσων στελεχών των πετρελαϊκών εταιριών  

Καθώς διασχίζεις την μαρίνα του Ντουμπάι, ίσως τη μεγαλύτερη μαρίνα του πλανήτη, με μια απαραίτητη στάση στο «The Beach Mall» για ένα απολαυστικό banana pudding στο Magnolia Bakery και μια κλεφτή ματιά στη βιτρίνα  της μπουτίκ Sauce On- Sea με τα μαγιό των 1.000 ευρώ, ιδιοκτησίας μιας ζάμπλουτης Λιβανέζας, πέφτεις πάνω ακριβώς στην είσοδο του «Cicle Spa», του αγαπημένου κομμωτηρίου των κυριών της υψηλής κοινωνίας του Εμιράτου, ιδιοκτησία της οικογένειας Νούλη από την Θεσσαλονίκη.



Οι σύζυγοι των Σεϊχιδων και των Ρώσων μεγαλοστελεχών του πετρελαϊκού κολοσσού Lucoil θα πληρώσουν έως και 4.500 ευρώ το ραντεβού για να αποκτήσουν το λουκ των ονείρων τους.
Και να σκεφτεί κανείς ότι το μικρό αυτό ελληνικό οικονομικό θαύμα γεννήθηκε μέσα από τις... στάχτες που άφησαν πίσω τους ο Κώστας και η Άννα Νούλη από το νέο Πετρίτσι Σερρών όταν πριν από τρία χρόνια και λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στο κομμωτήριο που διατηρούσαν στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.

 

«Ό,τι βγάζαμε πήγαινε στην εφορία, στο υπέρογκο ενοίκιο του μαγαζιού, στο ρεύμα,  στο πετρέλαιο, στο φαγητό», λέει στο ΘΕΜΑ η επαγγελματίας κομμώτρια. « Κάποια στιγμή τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο και έτσι αναγκαστήκαμε να το κλείσουμε».
  
Όμως τα καθημερινά τους έξοδα ήταν αδύνατον να καλυφθούν από τον συρρικνωμένο λόγω περικοπών μισθό του συζύγου της ο οποίος εργάζεται ως οδηγός στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και έτσι το ζευγάρι που έχουν μαζί και ένα παιδί δέκα ετών έψαχνε μια λύση στο πρόβλημα του.

 

«Είχα στείλει το βιογραφικό μου σε ένα κομμωτήριο υψηλών προδιαγραφών που μόλις είχε ανοίξει στο Άμπου Ντάμπι» συνεχίζει η Άννα Νούλη. «Μου έδινε 1.000 ευρώ μισθό και το 10% από το συνολικό του τζίρο κάθε μήνα με την προϋπόθεση να εργάζομαι 15 ώρες τη μέρα. Είπα όχι, χωρίς όμως να εγκαταλείψω τα Εμιράτα. Φιλοξενήθηκα σε μια φίλη στο Ντουμπάι και εκεί βρήκα μια καλύτερη ευκαιρία».

 

Ένας ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στο ξενοδοχείο Ramada Plaza στη περιοχή Jumeirah Beach Residence (γνωστή ως JBR)  η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη ενιαία οικιστική ανάπτυξη στον κόσμο και περιλαμβάνει 40 πύργους (35 είναι κατοικίες και 5 ξενοδοχεία) θα της κάνει μια πρόταση που δύσκολα μπορούσε να αρνηθεί.

 

«Μου πρότεινε μισθό 2.000 ευρώ και 15% προμήθεια από το συνολικό μηνιαίο τζίρο. Έφτασα να βγάζω 5.500 ευρώ το μήνα».



Οι μόνιμες πελάτισσες του ξενοδοχείου θα την μάθουν με το μικρό της όνομα. Το ίδιο και οι σύζυγοι επιφανών Αράβων καθώς η πληροφορία πως υπάρχει μια κομμώτρια που έχει έρθει από την Ελλάδα και είναι μετρ «στις ανταύγειες και τα εξτέ» κυκλοφορεί ήδη από παλάτι σε παλάτι.

Τα 5.500 ευρώ το μήνα φαντάζουν πλέον λίγα για την Άννα Νούλη καθώς έχοντας κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη από τις πελάτισσες της αυτές ορκίζονται να την ακολουθήσουν στο επόμενο βήμα της. Έτσι το δικό της κομμωτήριο είναι ένα όνειρο που πολύ γρήγορα απ’ όσο φανταζόταν και η ίδια παίρνει σάρκα και οστά. Ξοδεύοντας όσες οικονομίες είχε στην άκρη, περίπου 150.000 ευρώ το ανοίγει σε ισόγειο κτιρίου στη μαρίνα του Ντουμπάι και αυτομάτως τα έσοδα της διπλασιάζονται!



Και πώς να μην διπλασιαστούν όταν αρκετές από τις πελάτισσες της πληρώνουν έως και... 4.500 ευρώ το ραντεβού!

«Οι σύζυγοι των Σεϊχιδων ζητάνε πάντα την πιο ακριβή ποιότητα στα εξτένσιον. Μια υπηρεσία που χρεώνεται και 3.000 ευρώ. Μαζί με θεραπείες, βαφές, μασάζ και καθαρισμό προσώπου με χρυσές μάσκες ο λογαριασμός αγγίζει ή και ξεπερνά τα 4.500 ευρώ. Χώρια τα ραντεβού στις σουίτες των ξενοδοχείων καθώς αρκετές είναι αυτές που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν στη διπλάσια τιμή προκειμένου να μην κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Δεν τους νοιάζει πόσο θα πληρώσουν αρκεί να μείνουν ευχαριστημένες».



Παρά το τσουχτερό ενοίκιο που πληρώνει για το κομμωτήριο της καθώς δίνει για ένα χώρο 150 τ.μ  περίπου 50.000 ευρώ το χρόνο αυτά που κερδίζουν τους προσφέρουν σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής σε σχέση με αυτήν που είχαν στην Ελλάδα.


 Ο γιος της από το δημόσιο σχολείο της Νεάπολης φοιτά τώρα στο ιδιωτικό Al Mawaked που λειτουργεί σε βρετανικά πρότυπα και τα δίδακτρα του υπολογίζονται σε 10 με 12.000 ευρώ το έτος.



«Μαθαίνει 4 ξένες γλώσσες ταυτόχρονα και έχει τόσες πολλές δυνατότητες για να κάνει πράγματα που μόνο γι’ αυτό το λόγο αξίζει να δίνεις αυτά τα λεφτά» λέει η μητέρα του.
 Η οικογένεια Νούλη διαμένει στη περιοχή JBR στον 45όροφο ενός ουρανοξύστη σε πολυτελές διαμέρισμα 100 τ.μ με θέα τη θάλασσα για το οποίο δίνουν 20.000 ευρώ το χρόνο. Δυο φορές ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να δουν τους συγγενείς τους, ενώ το κομμωτήριο δε μένει ούτε μια μέρα κλειστό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Ο σύζυγος της, Κώστας Νούλης που πηγαινοέρχεται λόγω της δουλειάς του σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον Ο.Α.Σ.Θ και να ανοίξει μια ακόμα επιχείρηση στο Ντουμπάι. Ίσως ένα δεύτερο κομμωτήριο που θα σημάνει και το ξεκίνημα της αλυσίδας των “Cicle Spa”. Το σίγουρο είναι ότι η επιτυχία θεωρείται δεδομένη.



« Ότι είναι να γίνει, θα γίνει εδώ» προσθέτει η κυρία Άννα Νούλη. « Στην Ελλάδα με αυτές τις συνθήκες πάντως δεν επιστρέφουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» καταλήγει. 







 





 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί