Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επική πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού

Επική πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού

Νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ομάδα Νέων του Θρύλου πέτυχε μεγάλη νίκη στην Ισπανία, καθώς για την πέμπτη αγωνιστική του UEFA Youth League επικράτησε με 0-2 της αντίστοιχης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης και με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των νέων του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του θεσμού!

Η μεγάλη νίκη για τους νέους ήρθε με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 50’ ο Μεγαρίτης, για να έρθει ο Γαρεφαλάκης στο 79’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα.

Συντηρική αρχή

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες των ομάδων, με την μπάλα να είναι στα περισσότερα λεπτά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στα πρώτα λεπτά, την υπεροχή την είχαν οι γηπεδούχοι, χωρίς ωστόσο να μπορούν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των «ερυθρόλευκων» που για ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Ο Θρύλος ήταν κινητικός αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα, ορισμένες καλές στιγμές που του παρουσιάστηκαν.

Τα γκολ της πρόκρισης!


Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, να είναι εμφανώς καλύτερος και να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στο 59ο λεπτό με σκόρερ τον Μεγαρίτη. Η ομάδα των νέων έλεγχε το ματς και παρά τις προσπάθειες των Ισπανών να αλλάξουν την ροή του αγώνα δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα. Το τελικό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» διαμόρφωσε με την συμπλληρωση του 79ου λεπτού ο Γαρεφαλάκης, κλειδώνοντας την τεράστια νίκη των «ερυθρόλευκων». Αυτή ήταν τρίτη νίκη της ομάδας των Νέων στον όμιλο , με το πιο ιδιαίτερο από όλα να είναι πως και τις τρεις νίκες της έχουν πάρει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις! Οι Νέοι του Ολυμπιακού είναι πανηγυρικά στην επομενη φάση του UEFA Youth League, δείχνοντας το μέλλον τους ανήκει.

Έτσι, στην κορυφή του ομίλου παραμένει η Ατλέτικο Μαδρίτης με 12 βαθμούς και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 10, η Γιουβέντους με 4 και η Μάλμε με 0, με τις δύο άλλες ομάδες του ομίλου να έχουν από τέσσερα ματς. Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Σουηδούς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά του ομίλου.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Αρμάντο Ντε λα Μορένα):
 Μαρίν, Μενδιόνδο (84’ Άνχελ Τόρες), Τέο, Λούκας, Μανθανάρα, Οτία, Ντιέντχιου, Μοχεντάνο (66’ Χουάν Μορένο), Νούνιεζ, Γιόμπα, Γκάμα (57’ Φέντε Πριέτο).

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης (69’ Ρέντζης), Λάτσι (85’ Νικολάου), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης (46’ Ανδρούτσος).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40