Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η απόλυτη ξεφτίλα!

Τραγική η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, κατάφερε να χάσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και από τα Νησιά Φερόε με 0-1 (είχαν προηγηθεί οι ήττες εντός από Ρουμανία και Βόρεια Ιρλανδία) και πλέον βλέπει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016 (στη Γαλλία)... με το κιάλι!
Η Ελλάδα είναι πλέον ουραγός στον 6ο προκριματικό όμιλο μετά από 4 αγωνιστικές, έχοντας 1 βαθμό (απολογισμός 1 ισοπαλία και 3 ήττες), την ώρα που η πρωτοπόρος Ρουμανία έχει 10 βαθμούς, η Βόρεια Ιρλανδία 9, η Ουγγαρία 7, η Φινλανδία 4 και τα Νησιά Φερόε 3. Υπενθυμίζεται ότι περνούν απευθείας στα τελικά οι δύο πρώτοι και ο καλύτερος τρίτος 9 ομίλων, με τους υπόλοιπους να παίζουν μπαράζ.

Το χειρότερο είναι ότι η εικόνα της Εθνικής ήταν κάκιστη απέναντι σε μια ομάδα που όταν κερδίζει... είναι είδηση και γι' αυτό άπαντες πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη. Μια νίκη που άξιζαν, καθώς είχαν καλύτερες ευκαιρίες από την Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες δύο δοκάρια (ένα είχε η Εθνική στο 89' με τον Κονέ). Η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη, ο Ρανιέρι είναι, πλέον, στα σχοινιά και ως τις 29 Μαρτίου και τον εκτός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία, ουδείς ξέρει τι μπορεί να συμβεί.
Με Τοροσίδη και Κονέ
Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ήταν κανονικά στην 11άδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Το 4-3-3 του Ιταλού είχε τον Καρνέζη στο τέρμα, με τους Τοροσίδη, Καράμπελα, Μανωλά και Μόρα στην άμυνα. Μανιάτης, Σάμαρης και Κονέ ήταν οι τρεις του κέντρου, με τους Χριστοδουλόπουλο, Καρέλη και Γκέκα στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά, ο Λαρς Ολσεν παρέταξε τους φιλοξενούμενους με 4-3-2-1, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Εντμουντσον.
Εντυπώσεις για τα Φερόε
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Είχαν δοκάρι σε φάουλ του Ολσεν στο 17' και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπιενιάμινσεν (43') και Εντμούντσον (45'+2'). Αν και κατά βάσει αμύνονταν, ήταν επικίνδυνοι στις επιθέσεις ή τις αντεπιθέσεις τους, προβληματίζοντας την ελληνική άμυνα.
Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα είχε την κατοχή μπάλας (62% - 38%) ωστόσο η ανάπτυξη δεν ήταν καλή. Οι στιγμές πίεσης στα Ν. Φερόε ήταν λίγες και οι καλές ευκαιρίες ακόμα λιγότερες. Κορυφαία το τετ-α-τετ του Χριστοδουλόπουλου στο 38', ενώ η Εθνική απείλησε και με τους Χριστοδουλόπουλο (11'), Κονέ (14') και Καρέλη (36').
Δοκάρι και... σοκ
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγή για την Εθνική (Αθανασιάδης αντί Γκέκα), αλλά η εικόνα δε βελτιώθηκε. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν (δεύτερο) δοκάρι με τον Μπενιάμινσεν στο 51', απείλησαν με τον Εντμουντσον στο 52' και τελικά έφτασαν στο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 61'!
Ο Ρανιέρι αντέδρασε αμέσως, βάζοντας τον Μαυρία αντί του Καρέλη και οι Ελληνες διεθνείς πίεσαν, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν. Ωστόσο το άγχος ήταν εμφανές. Οι ευκαιρίες ήρθαν, με κορυφαία αυτή του Κονέ στο 69', αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ούτε στις καλές στιγμές των Μαυρία (63'), Αθανασιάδη (66'), Χριστοδουλόπουλου (70') και Κονέ (74').
Το τελευταίο «χαρτί» του Ιταλού ήρθε με τον Μάνταλο αντί του Καράμπελα στο 78' (ο Τοροσίδης πήγε αριστερά στην άμυνα και ο Μανιάτης δεξιά), η πίεση αυξήθηκε, όμως οι φιλοξενούμενοι, που είχαν και τη δική τους καλή στιγμή στο 71' με τον Εντμουντσον, «άντεξαν» και πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη, καθώς το δοκάρι στο σουτ του Κονέ στο 89' τους «βοήθησε» και στέρησε από την Εθνική το βαθμό της ισοπαλίας.
ΣΚΟΡΕΡ: 61' Εντμουντσον
ΔΟΚΑΡΙΑ: 89' Κονέ - 17' Ολσεν, 51' Μπενιάμινσεν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 88' Μανωλάς - 33' Ολσεν, 49' Χάνσον, 57' Γκρέγκερσεν
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Μανωλάς, Μόρας, Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης (62' Μαυρίας), Γκέκας (46' Αθανασιάδης).
ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Νάες, Β. Ντάβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Μπενιάμινσεν, Βατνχάμαρ, Χολστ (76' Γιουστίνουσεν), Ολσεν (88' Κ. Ολσεν), Χάνσον, Εντμουντσον (85' Φερμο).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40