Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκάνδαλο! 30χρονη ερωμένη υπουργού, σε εντεταλμένη υπηρεσία...

Mεσήλικας υπουργός βιώνει τον έρωτά του με την κατά 30 χρόνια νεότερη συνεργάτιδά του. Πιστεύει πως η ανιψούλα βρίσκεται μαζί του γιατί είναι όμορφο και γοητευτικό παλικάρι… Όπως όλοι οι υπουργοί άλλωστε.
Για αυτήν όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού στο βιογραφικό της έχει γράψει κι άλλους μεσήλικες ισχυρούς από το χώρο της τηλεόρασης και της πολιτικής. Κάτι σαν επάγγελμα, σαν καριέρα. Κρίση έχουμε.
Ο προ-τελευταίος ισχυρότατος παντρεμένος πολιτικός, που σαγήνεψε η νεαρά 30χρονη δασκάλα του.. έρωτα, κατάφερε να απαλλαγεί εγκαίρως από τα φουστάνια της (λίγα φοράει) και να τη διώξει, προτού το σούσουρο πάρει διαστάσεις σκανδάλου.
Η νεαρά δεν πήγε μακριά, αποσπάσθηκε στο γραφείο του εν ενεργεία υπουργού της ιστορίας μας, και «πήδησε» στην αγκαλιά του, σαγηνεύοντάς τον με τα ερωτικά της κόλπα, χάδια και ..γλυκά λόγια.
Ο υπουργός (μας) έχει χάσει το μυαλό του και καθημερινά κάνει γκάφες. Από την άλλη η μικρή με περίσσια καπατσοσύνη και με βήματα γοργά, αποκτά εξουσία στο υπουργείο και την προσωπική του ζωή, σε τέτοιο βαθμό που αναρτά στο facebook απροκάλυπτα φωτογραφίες από τα τοπία που επισκέπτονται στα ταξίδια τους, προσαρτώντας τους σχετικούς ποιητικούς αναστεναγμούς. Ναι τα ταξίδια τους! Γιατί ξεχάσαμε να σας πούμε πως ο υπουργός (μας) ταξιδεύει.. ταξιδεύει πολύ! Μόνο εκεί βρίσκει ησυχία με την μικρή του. Και τώρα.. τώρα προγραμματίζουν «ημέρες μέλιτος» για τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους.
Τα ταξίδια του όμως, δεν φαίνεται να τον πηγαίνουν μακριά στη ζωή. Γιατί, πρώτον η μικρή δεν είναι φυσικά ερωτευμένη και μαζεύει στοιχεία (βλ. υπόθεση Ζαχόπουλου), δεύτερον γιατί οι Έλληνες στην κρίση θα «βαρεθούν» να πληρώνουν τα αναίτια ταξίδια και τους έρωτες και των δύο τους και τρίτον.. γιατί ο υπουργός (μας) είναι και ..παντρεμένος με ..παιδιά.
Οι πολιτικοί αντίπαλοι, του φιλόδοξου υπουργού (μας), τρίβουν τα χέρια τους, γιατί πως να το κάνουμε.. κάποιος του την έστειλε την μικρή και τώρα τον περιμένουν να πέσει! Κάποιος από τους παραπάνω τρεις λόγους ή και οι τρεις μαζί θα σκάσουν.
Το πιθανότερο όμως είναι πως επειδή ο ίδιος, ανίκανος, δεν μπορεί ούτε από το γραφείο του να την διώξει και να απαλλάξει τους Έλληνες από έξοδά της…
Μετά τον ΕΝΦΙΑ, τα ροζ σκάνδαλα του έλλειπαν του Σαμαρά.
Ο γεροντο-έρωτας είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα επανέλθουμε.
Πηγή Tromaktiko

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί