Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σπιτικό Internet παντού

Σπιτικό Internet παντούΤη δυνατότητα να παίρνουν μαζί τους το Ιντερνετ βγαίνοντας από το σπίτι τους και ταξιδεύοντας ακόμα και στο εξωτερικό έχουν αποκτήσει ήδη περίπου 90.000 συνδρομητές του ΟΤΕ! Πρόκειται για τους χρήστες της υπηρεσίας ΟΤΕ My Wi Fi, μέσω της οποίας οι πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν δωρεάν και απεριόριστα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε περισσότερα από 13 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο!
Η υπηρεσία ΟΤΕ My Wi Fi παρέχεται από τον περασμένο Φεβρουάριο και στην Ελλάδα σε συνεργασία με το παγκόσμιο Wi Fi δίκτυο της ισπανικής εταιρείας Fon, η οποία ειδικεύεται στον διαμοιρασμό Wi Fi από τους ίδιους τους χρήστες-κατόχους σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης στο Ιντερνετ. Ειδικότερα, η υπηρεσία στηρίζεται σε ασύρματο δίκτυο, το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες, που συγκροτούν πλέον μια μεγάλη κοινότητα.

Συνδρομητής - πάροχος. Ουσιαστικά κάθε συνδρομητής συνεισφέρει για κοινόχρηστη χρήση ένα μικρό μέρος της γρήγορης σύνδεσης Ιντερνετ που έχει στο σπίτι του. Ετσι, και ο ίδιος αποκτά τη δυνατότητα για δωρεάν Wi Fi πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω των συνδέσεων άλλων χρηστών, που έχουν κάνει το ίδιο και είναι μέλη της κοινότητας.
Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που συνοδεύει το OTE Double Play εκπέμπει δύο διαφορετικά σήματα Wi Fi:
l Ενα ιδιωτικό, για χρήση από τον κάτοχο της τηλεφωνικής γραμμής και μόνο.
l Ενα δημόσιο, προσβάσιμο από άλλους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play.
Με τον τρόπο αυτό επιτρέπεται να μοιραστεί κάποιος με ασφάλεια ένα μικρό μέρος του Wi Fi του με άλλους συνδρομητές του ΟΤΕ, ταυτόχρονα του επιτρέπει να κάνει ακριβώς το ίδιο και αυτός όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού ή στο εξωτερικό.
Ολοι μαζί οι χρήστες δημιουργούν ένα δίκτυο στο οποίο όποιος συνεισφέρει, συνδέεται δωρεάν στο Ιντερνετ όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Το μόνο που χρειάζεται ο συνδρομητής είναι η ΟΤΕ Double Play σύνδεσή του στο Ιντερνετ και ο εξοπλισμός που τη συνοδεύει.
Ηδη η υπηρεσία ΟΤΕ My Wi Fi έχει επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Στην υπηρεσία μπορούν να εγγραφούν δωρεάν όλοι οι συνδρομητές OTE Double Play. Για τη σύνδεση εκτός σπιτιού αρκεί να αναζητήσει κανείς στη συσκευή του (κινητό, tablet κ.λπ.) ένα ασύρματο δίκτυο Wi Fi με το όνομα ΟΤΕ Wi Fi Fon, να συνδεθεί και μέσω του browser που χρησιμοποιεί για το Ιντερνετ να πληκτρολογήσει στη σελίδα που θα εμφανιστεί το όνομα χρήστη και τον κωδικό της σύνδεσής του.
Στελέχη του ΟΤΕ επισημαίνουν ότι η σύνδεση παραμένει ασφαλής, τονίζοντας ότι σε κάθε επισκέπτη του FonSpot δίνεται διαφορετική δημόσια IP διεύθυνση. Ακόμα, σημειώνουν ότι δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα η ταχύτητα σερφαρίσματος, καθώς μόνο στην περίπτωση που το δίκτυό του μοιράζεται με άλλους δύο χρήστες που κάνουν απαιτητική χρήση, όπως π.χ. Downloading, η σύνδεσή του μπορεί να χάσει πρόσκαιρα έως και 1 Mbps.

Στο εξωτερικό. Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να σερφάρουν επίσης σε Wi Fi FonSpots στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Ιαπωνία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, την Πολωνία και στην Κροατία.


Πώς λειτουργεί το ΟΤΕ My Wi Fi
H υπηρεσία OTE My Wi Fi είναι ενσωματωμένη στον εξοπλισμό που συνοδεύει τις συνδέσεις ΟΤΕ Double Play. Πρόκειται για ένα ασύρματο δίκτυο που δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες του. Ενεργοποιώντας την υπηρεσία, ο εξοπλισμός τους μετατρέπεται σε δωρεάν Wi Fi FonSpot, με δυνατότητα πρόσβασης από τα άλλα μέλη της κοινότητας. Στο OTE My Wi Fi μπορεί κανείς να συνδεθεί με τους κωδικούς του σπιτιού του και μέσω των ασύρματων συσκευών του όπως smartphone, tablet ή laptop.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40