Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έπος της Κηφισιάς, νίκησε τον Ολυμπιακό!

Έπος της Κηφισιάς, νίκησε τον Ολυμπιακό!
Η Κηφισιά έκανε την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής και την πρώτη της Basket League με την νίκη της επί του Ολυμπιακού 68-67 στο Ζηρίνειο!

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ η Κηφισιά έδειξε χαρακτήρα και εξέπληξε το φίλαθλο κοινό για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια κι έβαλε από νωρίς τους ερυθρόλευκους σε μπελάδες. Παράλληλα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, αποδεικνύοντας ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό!

Οι ερυθρόλευκοι λύγισαν από τις απουσίες και τα συνεχόμενα ματς, αλλά η δουλειά του Ηλία Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά είναι εκπληκτική. Κορυφαίος των νικητών, ο Δημήτρης Μαυροειδής, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό στα μέσα της περασμένης σεζόν μετά από συνεχόμενους τραυματισμούς, που λίγο έλειψε να στοιχίσουν την συνέχεια της καριέρας του!

Ο Μαυροειδής, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω, επέμεινε και μαζί με τον «μαθουσάλα» Μιχάλη Κακιούζη, οδήγησαν την ΑΕΝΚ στην μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, μέχρι την επόμενη…
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς στην ομάδα του Πειραιά ότι το απόγευμα δεν θα ήταν εύκολο και περίπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου προηγήθηκαν με 7 πόντους (18-11) με τον Κακιούζη να έχει πετύχει τους μισούς πόντους τους (9). Τους άλλους 7 είχε σκοράρει ο Δημήτρης Τσαλδάρης.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεση στην άμυνα του, ροκάνισε την διαφορά και με τους Βασίλη Σπανούλη, Όλιβερ Λαφαγιέτ πρωταγωνιστές προσπέρασε με 35-32 1’ και 21’’ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με τον Δημήτρη Μαυροειδή να σκοράρει μέσα από την ρακέτα της προηγούμενης ομάδας του, η Κηφισιά ανέκτησε το προβάδισμα και προηγήθηκε με 4 (41-37) λίγο μετά το 23’. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της τρίτης περιόδου και με τρίποντο του Τσαλδάρη τελείωσαν το δεκάλεπτο στο +3 (49-46).

Η ομάδα του Πειραιά προσπέρασε με 61-58 3’ και 52’’ πριν την λήξη του ματς, αλλά το ματς είχε πολύ μέλλον ακόμη… Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Λιακόπουλο και σερί 7-0 η Κηφισιά βρέθηκε στο +4 (65-61) με ένα λεπτό να απομένει για το τέλος του αγώνα.
«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΑΕΝΚ, ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΝΚ - Ολυμπιακός 68-67
Ο Χάντερ μείωσε σε 65-63, όμως, ο Σλούκας αστόχησε σε διείσδυση και ο Τσαλδάρης με 1/2 βολές έδωσε… αέρα τριών πόντων στους γηπεδούχους (66-63) 13’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Σπανούλης… μιμήθηκε τον Τσαλδάρη από την «γραμμή της φιλανθρωπίας» και έκανε το 66-64 με 9’’ να απομένουν για την λήξη του ματς. Ο Κακιούζης μάζεψε το αμυντικό ριμπάουντ και οδηγήθηκε από τους παίκτες του Ολυμπιακού στις βολές. Ο 38χρόνος φόργουορντ ήταν εύστοχος και έδωσε προβάδισμα 4 πόντων στην ΑΕΝΚ (68-64) 8’’ πριν την λήξη του αγώνα.

Ο Λαφαγιέτ μείωσε με τρίποντο στον πόντο (68-67) με 2’’ να απομένουν για το τέλος της συνάντησης. Ακολούθησε φάουλ στον Τσαλδάρη, ο οποίος αστόχησε στις δύο βολές (στην δεύτερη προφανώς επίτηδες) και στο ελάχιστο χρόνο που απέμενε για την λήξη, ο Λαφαγιέτ έκανε βήματα.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 34-35, 49-46, 68-67.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Ρεμεκούν 6, Καυκής 7, Γιούιν, Λιακόπουλος 9, Πόποβιτς, Πεσάκοβιτς, Μαυροειδής 14, Ψαθάς 2, Κακιούζης 11 (1), Τσαλδάρης 12 (2), Ντούβνιακ 7 (1), Ντέιβις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τόμιτς): Πέτγουεϊ 6, Χάντερ 11, Ντάνστον 6, Σπανούλης 13 (1), Σλούκας 9, Λαφαγιέτ 9 (3), Λοτζέσκι 4, Αγραβάνης 5 (1), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης 1.
Συντάκτης : Pamesports.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40