Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: O κ. Πνευματικός είναι συνηθισμένος στην προχειρότητα και την αδιαφάνεια



Συνεδρίασε, για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση, χθες 15 Σεπτεμβρίου 2014 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κορινθίων.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

1.    Η εκλογή αντιπροέδρου της.

2.    Η έγκριση των πρακτικών της επιτροπής διαγωνισμού έργων για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΚΑΛΙΟΥ» προϋπολογισμού 50.000 Ευρώ.

3.    Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κος Χρήστος Κορδώσης δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Τα μέλη μας δεν έκαναν δεκτό το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του προαναφερόμενου έργου λόγω υπερβολικά χαμηλής έκπτωσης (3%).

Μάλιστα ο ίδιος ο εργολάβος είχε αναλάβει φέτος ομοειδές έργο στην ίδια περιοχή με έκπτωση 28%, ενώ ανάλογοι διαγωνισμοί πέτυχαν εκπτώσεις ύψους 35% και πλέον. Ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της επιτροπής κος Βασίλειος Πανταζής ζήτησε την επανάληψη του διαγωνισμού καθώς το αποτέλεσμα είναι ασύμφορο για το δημόσιο, αλλά η πλειοψηφία μέσω του κου Πνευματικού (ο οποίος κόμπαζε προεκλογικά για τις μεγάλες εκπτώσεις που επιτυγχάνει στα δημοτικά έργα) το αρνήθηκε.

Όσον αφορά τον ορισμό πληρεξούσιων δικηγόρων και επειδή παρουσιάζεται το φαινόμενο να ορίζονται από τη δημοτική αρχή κατ επανάληψη συγκεκριμένοι δικηγόροι, ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Πανταζής ζήτησε να αλλάξει η διαδικασία με την εμπλοκή του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου, ο οποίος θα συντάξει ετήσιο κατάλογο δικηγόρων που επιθυμούν να ορίζονται εκπρόσωποι του Δήμου και ο ορισμός πλέον να γίνεται από αυτόν.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που υπάρχει ιδιαιτερότητα της υπόθεσης πάλι μέσω του δικηγορικού συλλόγου θα επιλέγονται οι κατάλληλοι για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Και πάλι ο κος Πνευματικός αποδεικνύοντας ότι αδιαφορεί για τη Δημοκρατία και τη διαφάνεια, απέρριψε την πρόταση.

Ως εκ τούτου οι δημοτικοί σύμβουλοι μας, μέλη της επιτροπής, αρνήθηκαν να ψηφίσουν θετικά στο συγκεκριμένο θέμα, ενημερώνοντας το σώμα πως η στάση τους θα είναι ίδια μέχρι να αλλάξει η διαδικασία και να γίνει διαφανής και δημοκρατική.

Προ ημερησίας διάταξης τέθηκε από τον κο Πανταζή, το ζήτημα της έλλειψης Κανονισμού Λειτουργίας της επιτροπής όταν σε όλους τους Δήμους της χώρας έχουν εγκριθεί αντίστοιχοι μέσω του υποδείγματος που έχει εγκρίνει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κος Πνευματικός συνηθισμένος στην προχειρότητα και την αδιαφάνεια απέρριψε την απλή και λογική πρόταση. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα επαναφέρει το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέχρι να αντιληφθεί ο κος Πνευματικός ότι η αδιαφάνεια, η προχειρότητα και η κακοδιαχείριση έλαβαν οριστικά τέλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40