Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρέμουν τα ειδικά δικαστήρια.Ψάχνουν εγγυήσεις για να φύγουν

Αν και δημόσια τις ξορκίζουν… στο παρασκήνιο γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες – Μονόδρομος οι πρόωρες κάλπεςΟ φόβος των ειδικών δικαστηρίων είναι αυτό που τρομάζει και τους δύο μνημονιακούς συνεταίρους.
Εάν τους δωθούν οι εγγυήσεις τότε θα φύγουν σύντομα.
Αλλά επειδή δεν τις παίρνουν ψάχνουν τρόπους που θα τους ξαναφέρουν στην εξουσία
Η κυβέρνηση αυτή ζει από τύχη.
 Αυτό είναι γνωστό στους πάντες. Και όχι μόνο ζει από τύχη, αλλά μόνο ένα μεγάλο θαύμα θα μπορούσε να αποτρέψει την πολιτική αυτοκτονία της. Αυτό το μεγάλο θαύμα Σαμαράς και Βενιζέλος το περιμένουν εδώ και πολύ καιρό. 
Πλην όμως δεν έρχεται ποτέ. Καμία απολύτως θεαματική κίνηση δεν μπορεί να ανατρέψει την κατηφόρα της κυβέρνησης, αφού ούτε το πρόγραμμα βγαίνει, ούτε το χρέος είναι βιώσιμο, ούτε «κούρεμα» δεν γίνεται, ούτε οι 180 συγκεντρώνονται, ούτε αξιόλογη πρόταση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν μπορεί να βρεθεί.

Στην περίπτωση δηλαδή της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ισχύει πλήρως ο περίφημος νόμος του Μέρφι: Αν είναι κάτι να πάει στραβά, τότε όλα πάνε στραβά. 
Μόνο που οι δυο «συνέταιροι» έχουν την εντύπωση ότι είναι στραβός ο γιαλός και αρνούνται πεισματικά αν αποδεχθούν ότι «στραβά αρμενίζουν».

Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός κι ο αντιπρόεδρός του αν και δημόσια ισχυρίζονται ότι θα πετύχουν το στόχο των «180» και θα αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, ωστόσο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους αποδέχονται πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον ανέφικτο. Και συνεπώς προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα… και μάλιστα πυρετωδώς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  σε πρόσφατη συνομιλία που είχαν έφτασαν στο σημείο να συζητήσουν ακόμα και πιθανές ημερομηνίες πρόωρων εκλογών, εφόσον οριστικοποιηθεί η αδυναμία συγκέντρωσης των 180 «πρόθυμων»!

Μάλιστα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο Β. Βενιζέλος αναφέρθηκε σε δύο πιθανές ημερομηνίες, δηλαδή ή στις 16 ή στις 23 Νοέμβρη!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε στον πρωθυπουργό, ότι αν οι 180 αποδειχτούν μακρινό όνειρο, τότε θα ήταν καλό οι εκλογές να πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αλλά να χρεωθούν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό μπορεί να γίνει με το να ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες εκλογής Πρόεδρου και παράλληλα η κυβέρνηση να παίξει επικοινωνιακά με την διαπραγμάτευση για το χρέος και το ποιος είναι καταλληλότερος να διαχειριστεί αυτό το σοβαρότατο θέμα, η σημερινή κυβέρνηση ή ο Αλ. Τσίπρας.

Έτσι πιστεύει ότι θα «στριμωχτεί» ο ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να κερδίσει μεν, αλλά με ελεγχόμενη διαφορά, κάτι που αφήνει ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα.

Απ’ την άλλη, ο αντίλογος σε αυτή την πρόταση είναι, ότι αν ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής νέου Πρόεδρου και αποβούν άκαρπες, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ –αν κερδίσει τις εκλογές- θα μπορεί να εκλέξει όποιον θέλει για Πρόεδρο, αφού στην τελική ψηφοφορία θα αρκούν ακόμα και 120 ψήφοι.

Βέβαια μπορεί να προκληθούν εκλογές χωρίς να έχουν γίνει οι διαδικασίες εκλογής Πρόεδρου.

Σε μια τέτοια περίπτωση το «μπαλάκι» θα πεταχτεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού αν κερδίσει τις εκλογές θα πρέπει να βρει το πρόσωπο το οποίο θα μπορεί να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους (σε μια τέτοια περίπτωση, που δεν έχουν προηγηθεί των εκλογών οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου).

Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός, ότι οι δύο κυβερνητικοί συνεταίροι έχουν πλέον αρχίσει να συζητούν τις πρόωρες εκλογές και να προσαρμόζονται στην εκτίμηση, ότι μάλλον θα είναι αναπόφευκτες…

http://www.oneminute.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί