Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To beach party στη Ρόδο έξελίχθηκε σε πάρτυ οργίων

Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο προ ολίγον ημερών  beachparty όπου ο βασικός σκοπός των διοργανωτών ήταν να μαζευτούν κάποια χρήματα έτσι ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κλεόβουλου αλλά και να βελτιωθούν κάποιες αποκρουστικές και αντιτουριστικές υποδομές που υπάρχουν στους Πεύκους από ιδίους πόρους.

 Το σίγουρο είναι ότι οι διοργανωτές του συναυλιακού event δεν φέρουν ευθύνη σε ότι διαδραματίστηκε μετέπειτα….Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι στιγμές όπου οι άνδρες τουsecurityπροσπαθούσαν με πολιτισμένο τρόπο να συνετίσουν τους θερμόαιμους Άγγλους τουρίστες.
Τελικά τα κατάφεραν και το πάρτη τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν !   
Στο ενδιάμεσο της βραδιάς όμως η μεθυστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο μπαρ του «Pefkos beach» οι δυνατοί ήχοι της χορευτικής μουσικής, το ολόγιομο φεγγάρι,οι ημίγυμνες παρουσίες δίπλα στο κύμα σε συνδυασμό με την κατανάλωση άφθονου αλκοόλ  συνέβαλαν τα μέγιστα στο να καταρριφθούν οι όποιες ελάχιστες αναστολές είχαν απομείνει σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους .
Οι Άγγλοι τουρίστες, παραδομένοι πλήρως στην ατμόσφαιρα του ξέφρενου πάρτη αγνόησαν μέχρι και την ύπαρξη των παπαράτσι και απολάμβαναν τον έρωτα τους κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι που σε συνδυασμό με το ολόθερμο νερό της θάλασσας έβγαινε ένα απίστευτο και μοναδικό πλάνο ερωτικής ταινίας που σίγουρα θα ζήλευε και ο Σειρηνάκης.


Τι να κάνουν… οι άνδρες του securityκαι τι να ξεχωρίσουν… όταν ειδικά ένα ζευγάρι είχε γίνει για αρκετά λεπτά ένα σώμα που μπαινόβγαινε από το φεγγαροφωτισμένο νερό της θάλασσας!


Εκεί δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα! Περιμένεις…να βγουν από τη θάλασσα και μετέπειτα προβαίνεις στις όποιες συστάσεις..  


Όπως και έγινε! Στη «φάση..» που ήταν το συγκεκριμένο ζευγάρι μόνο οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος θα μπορούσαν να το σταματήσουν!
Οι εικόνες τους να επιδίδονται σε ερωτικά χάδια και μάλιστα σε κοινή θέα απαθανατίστηκαν από την κάμερα του ifmedia


Αυτό όμως που προς στιγμήν έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η Ρόδος αυτή την εποχή σφύζει από κόσμο, κάθε εθνικότητας, τάξης, αντιλήψεων, αποχρώσεων και οικονομικής ευχέρειας.


Το κυριότερο όμως είναι ότι όλοι έχουν τον τρόπο τους να συνυπάρχουν αρμονικά στο σμαραγδένιο νησί είτε τρώγοντας οι μεν σούσι με αβγά χελιδονόψαρου είτε οι δε ένα πιτόγυρο απ’ όλα!


 Άλλωστε μια από τις έννοιες του «κοσμοπολίτικου» είναι και αυτή!  
Κωνσταντίνος Τύρελης, ifmedia

 http://www.ifmedia.gr/l

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί