Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tips για να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μεγάλυτερο!

Οι γυναίκες γενικά από την φύση τους δεν ικανοποιούνται εύκολα, ειδικά με το σώμα τους. Πάντα κάτι θα υπάρχει που θα θέλουν να αλλάξουν ή έστω να βελτιώσουν. Συνήθως ένα από αυτά είναι και το στήθος τους, όταν αισθάνονται ότι είναι αρκετά μικρό.
Η πλαστική όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι και θέμα υγείας. Υπάρχουν αρκετά tips που θα μπορούσες να εφαρμόσεις για να πετύχεις φυσικά, αυτό που οι άλλες χρυσοπληρώνουν για να έχουν.
Βεβαιώσου ότι φοράς σωστό νούμερο σουτιέν
Σχεδόν το 80% των γυναικών δεν φοράνε το νούμερο στο σουτιέν, που θα έπρεπε να φοράνε. Με το να φοράς μικρότερο ή μεγαλύτερο δεν βοηθάς το στήθος σου να φαίνεται πιο εντυπωσιακό.
Αν θέλεις μπορείς να μετρήσεις με μια μεζούρα το στήθος σου και να ανατρέξεις σε κάποιο κατάστημα εσωρούχων, για να σου βρει το σωστό νούμερο για εσένα.
Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σουτιέν με ενίσχυση ή τα γνωστά σε όλες μας push-up σουτιέν.
Υπάρχουν κάποια σουτιέν που η ενίσχυση που διαθέτουν μπορεί να σου προσθέτει μέχρι και ένα νούμερο στο στήθος, ενώ τα push-up από την άλλη ανορθώνουν το στήθος και το κάνουν να φαίνεται πιο πλούσιο.
Επίσης, στο ίδιο στυλ είναι και τα σουτιέν νερού αλλά και gel, για να φαίνεται το στήθος πιο φυσικό. Αν όμως δεν σου αρκεί μπορείς να αγοράσεις και extra επιθέματα για το σουτιέν σου.

Να φοράς σωστά το σουτιέν σου.
Βεβαιώσου ότι οι τιράντες σου δεν είναι ούτε πολύ σφιχτές για να σε κόβουν, αλλά ούτε και χαλαρές για να σου φεύγουν. Πρέπει να το φοράς σωστά για να βοηθήσεις το στήθος σου να είναι ανορθωμένο.
Να φοράς ρούχα που κάνουν το στήθος σου να ξεχωρίζει.
Οι στράπλες μπλούζες ή τα φορέματα για το καλοκαίρι και τα πουκάμισα με ασύμμετρο ντεκολτέ, είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις.

Κάνε τις σωστές ασκήσεις γυμναστικής.
Σίγουρα η άσκηση δεν θα σου μεγαλώσει το στήθος δύο νούμερα, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να γίνει κάπως πιο στητό από ότι ήταν πριν. Ενισχύονται οι μύες κάτω από το στήθος με αποτέλεσμα να υπάρχει αισθητή ανόρθωση.
Τέλος, υπάρχουν και κάποια μικρά tricks που μπορείς να κάνεις.
Τα δύο πιο αποτελεσματικά είναι, πρώτον να δέσεις σταυρωτά πίσω τις τιράντες του σουτιέν σου. Αυτό βοηθάει να ισιώσουν και οι ώμοι σου, οπότε έρχεται πιο έξω και το στήθος. Και δεύτερον, χρησιμοποίησε λίγη μπρονζέ πούδρα στο ντεκολτέ σου και το στήθος λόγω της αντίθεσης θα μοιάζει πιο μεγάλο.
ladi-sysfixis-stithous-k-swmatos
ediva.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40