Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με Ουγγαρέζο - Συνατσάκη;;; Το ΦΛΕΡΤ, ο ΕΡΩΤΑΣ και ο ΦΥΛΑΚΑΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ!!! (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με Ουγγαρέζο - Συνατσάκη;;; Το ΦΛΕΡΤ, ο ΕΡΩΤΑΣ και ο ΦΥΛΑΚΑΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ!!! (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Στην αρχή υπήρχε ένα έντονο φλερτ ανάμεσά τους. Κατάλαβαν όμως και οι δύο ότι ήταν καλύτερο να μείνουν δύο καλά φιλαράκια. Και η απόφαση που πήραν τους δικαίωσε. Οι δυο τους είναι πλέον αυτοκόλλητοι και ειδικά στις δύσκολες στιγμές ο ένας στέκεται στον άλλον. Όπως για παράδειγμα τώρα, που εκείνη δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από το χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή. Η Μαίρη Συνατσάκη ξέρει όμως ότι δίπλα της έχει το φύλακα άγγελό της, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο και είναι από τις ελάχιστες πραγματικές φιλίες στο χώρο της ελληνικής showbiz. Μια φιλία που κρατάει εδώ και οχτώ χρόνια, από όταν γνωρίστηκαν στο MAD. Τότε «έδεσε το γλυκό». Μάλιστα ο Δημήτρης δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι η Μαίρη είναι η μοναδική του πραγματική φίλη από το χώρο, ενώ και η Συνατσάκη πάντα μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για το «αυτοκολλητάκι» της.
Στα δύσκολα ήταν εκεί
Κι επειδή οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, ο Δημήτρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό της Μαίρης στη δύσκολη περίοδο μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα περίπου χρόνια και το τέλος της σχέσης τους είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αφού έδειχναν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Η Μαίρη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Ουγγαρέζος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που στάθηκε δίπλα της κάθε λεπτό. Ήταν ο εξομολογητής, ο φύλακας, το φιλαράκι της. Πέρασαν πάρα πολλές ώρες μαζί και ήταν εκείνος που έκανε τη Συνατσάκη να χαμογελά ξανά. Είχε αναλάβει το ρόλο του… ψυχολόγου της παρουσιάστριας, στον οποίο και αντεπεξήλθε με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ήταν που ήταν κολλητοί, τώρα πλέον έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Και αποδεικνύουν ότι ακόμη και σε αυτό τον πολύ περίεργο χώρο της ελληνικής showbiz, μπορούν να υπάρξουν και πολύ δυνατές φιλίες.
«Αν είχαμε γίνει ζευγάρι…»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη γνωρίστηκαν το 2006 στο MAD και όπως έχει παραδεχτεί ο παρουσιαστής, υπήρξε στην αρχή φλερτ ανάμεσα στους δύο. Όμως γρήγορα κατάλαβαν ότι ήταν καλύτερα να «δέσουν» σαν φιλαράκια και αυτόν το δρόμο ακολούθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. «Πιστεύω ότι τόσο από το μυαλό του Δημήτρη όσο και από το δικό μου, έστω και για δευτερόλεπτα, πέρασε η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν ζευγάρι κι ένα βράδυ είπαμε “Μωρέ λες;” για να το απορρίψουμε το επόμενο πρωί», είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της η Μαίρη και σε υποθετική ερώτηση αν τελικά προχωρούσε το φλερτ και γίνονταν ζευγάρι τι θα είχε συμβεί, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική. «Δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε σαν εραστές. Αν είχαμε γίνει ποτέ ζευγάρι, το πιθανότερο ήταν ή να με σκότωνε ή να τον σκότωνα».
Η έκρηξη του Δημήτρη

Ο παρουσιαστής κράτησε πολύ διακριτική στάση στο θέμα του χωρισμού της Μαίρης και του Μύρωνα Στρατή και δεν έχει αναφερθεί καθόλου στους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, αν και είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαίρη και τον Μύρωνα να τσακώνονται άσχημα προκάλεσαν την έκρηξή του και μάλιστα on camera. «Στεναχωριέμαιμε όλα αυτά που γράφονται. Εγώ θέλω, όλοι αυτοί που έχουν πιει ένα ποτήρι κρασί με τα παιδιά, να το σεβαστούν και να μη βγαίνουν να γράφουν επικαλούμενοι τη φιλία τους, ότι εγώ ξέρω αυτό και εγώ το άλλο, γιατί σκ… ξέρουν» είπε χαρακτηριστικά.
http://www.athensmagazine.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40