Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΝΤΗΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΡΑΝΙΕ

Στην απόκτηση ενός από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες της Κορινθίας προχώρησε ο Α.Ο Λουτράκι.
O 23χρονος ποδοσφαιριστής  αποτελεί για τους ιθύνοντες των οράνιε μια σοβαρή επένδυση τόσο για το παρόν όσο και το μέλλον της ομάδας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας  ξεκίνησε από την Ακαδημία του συμπολίτη Ολυμπιακού και τη χρονιά 2006-2007 έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των ερυθρόλευκων στη Δ Εθνική. Κατά σύμπτωση,  μπροστά του στο κέντρο της άμυνας αγωνιζόταν ο νέος –πια-  προπονητής του κ.Νίκος Μεσολόγγης.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός  με τα χρώματα της Κορίνθου όπου και πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις στo πρωτάθλημα της Football League 2.
Στη μετεγγραφή του νεαρού τερματοφύλακα αναφέρθηκαν ο αντιπρόεδρος κ. Οικονόμου και ο ταμίας της ομάδας κ. Αθανασίου. Τα δύο μέλη είχαν αναλάβει εκ μέρους του  υπόλοιπου Δ.Σ τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και τους ανθρώπους του Σ.Φ Ολυμπιακού.
Οι δύο άνδρες δήλωσαν χαρακτηριστικά:
κ. Οικονόμου: Παρακολουθούσαμε πολύ καιρό τώρα την αγωνιστική πρόοδο του αθλητή και παράλληλα το χαρακτήρα και τη συνολική του συμπεριφορά. Έχουμε ως σύλλογος πει πολλές φορές ότι για εμάς δεν παίζει ρόλο μόνο το ποδοσφαιρικό ταλέντο ενός αθλητή αλλά επίσης ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του εντός και εκτός  των αγωνιστικών χώρων. Ο Σπύρος συνδυάζει όλα αυτά που θέλουμε και ζητάμε και θα προσαρμοστεί σχεδόν άμεσα στο κλίμα και τις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή του.Πιστεύω απόλυτα ότι θα εξελιχθεί σε ένα από τα σπουδαιότερα «κεφάλαια» της  ομάδας μας τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Αθανασίου συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε εμπιστοσύνη στα ταλαντούχα παιδιά της πόλης και της περιοχής μας γενικότερα. Το γεγονός ότι ο Σπύρος αποκτήθηκε με κανονική μετεγγραφή και όχι ως δανεικός  δείχνει και την πίστη μας στο ταλέντο του».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Ο Λουτράκι  ο νεαρός τερματοφύλακας  μίλησε για τις φιλοδοξίες του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ομάδες που έχει αγωνιστεί έως σήμερα.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τους οποίους μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια όμορφες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Ήταν για εμένα ένα μεγάλο σχολείο όλα όσα βίωσα μέσα σε αυτή την ομάδα και θα μείνουν βαθιά χαραγμένα μέσα μου. Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Π.Α.Σ Κόρινθος και κυρίως στα παιδιά της Λέσχης που με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί  τη χρονιά που πέρασε.
Πλέον, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανήκω στην οικογένεια του Α.Ο.Λ, μια πολύ οργανωμένη ομάδα του τόπου μου και αυτό με κάνει πανευτυχή. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του συλλόγου και του προπονητή μου. Νιώθω ότι μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία  και θα προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο.Εύχομαι να ζήσω μεγάλες στιγμές μαζί με την ομάδα και η φετινή «περιπέτεια» της Γ Εθνικής να είναι μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.»
Το προφίλ του αθλητή:
Ημ. Γένν. 24/7/1991
Ύψος 1,87
Βάρος 80 kg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40