Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά σπάει τη σιωπή της 4 μήνες μετά τον θάνατό του

Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά σπάει τη σιωπή της 4 μήνες μετά τον θάνατό τουΑυτή η χρονιά ίσως ήταν η χειρότερη της ζωής της, ωστόσο παρότι η απώλεια του συντρόφου της την συγκλόνισε, εκείνη στέκεται ξανά στα πόδια της. Έριξε όλο το βάρος στη δουλειά της, όπως ακριβώς θα επιθυμούσε ο αγαπημένος της...
Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό YES! τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του.
«Το θέατρο είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Άλλωστε είναι και κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπώ να κάνω» είπε η 32χρονη ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα. Αυτός ήταν και ο λόγος που λίγες ώρες μετά την κηδεία του ηθοποιού και παρά το αβάσταχτο πένθος της μάζεψε τα συντρίμμια της, παίζοντας στην παράσταση «Πνιγμονή». «Είτε θετικό είτε αρνητικό συναίσθημα, το παίρνω μαζί μου στη σκηνή και το χρησιμοποιώ στο ρόλο, δεν το αρνούμαι», ανέφερε.
Δεν επέτρεψε στον εαυτό της να το βάλει κάτω και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. «Κάθε φορά πάνω στη σκηνή νιώθω να μεταμορφώνομαι. Θεωρώ ότι η ενασχόληση με το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας, να μας πάει μπροστά, ανεξάρτητα από το αν θα το ακολουθήσει κάποιος σαν επάγγελμα» δήλωσε η Αλεξάνδρα Ούστα.
Η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε γνωστή από την τηλεόραση ως κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά «Η ώρα η καλή» και μετά με τη συμμετοχή της στους «Λατρεμένους γείτονες». Τα τελευταία χρόνια απουσιάζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν δική της απόφαση. Η επιστροφή στην τηλεόραση είναι καλοδεχούμενη για την ίδια «αν προέκυπτε κάτι που θεωρούσα ότι έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω μαλώσει με την τηλεόραση».
Η Αλεξάνδρα Ούστα επισημαίνει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Γι' αυτή το παν είναι η σκληρή δουλειά και όχι μόνο. «Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στη θετική σκέψη και ενέργεια». Παρά τα όσα συνέβησαν φέτος, δεν σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται θετικά και το δείχνει.
Γι' αυτό που αισθάνεται τυχερή είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν μόνη της. «Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι από το χώρο που τους νιώθω πολύ κοντά μου και τους εμπιστεύομαι». Οι πιο δύσκολες στιγμές για εκείνη είναι όταν δεν ερμηνεύει κάποιον ρόλο, όμως έχει μάθει να γεμίζει το χρόνο της. «Ακούω πολλή μουσική, διαβάζω βιβλία και όταν έχω τη δυνατότητα μου αρέσει να ταξιδεύω».
Όλο το διάστημα που ο Σάκης έδινε τη μεγάλη μάχη του, η Αλεξάνδρα Ούστα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. «Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ» είχε πει κατηγορηματικά μην αφήνοντας περιθώριο για οποιαδήποτε αμφιβολία. «Ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά! Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα, είτε αυτό είναι ψυχολογικό είτε σωματικό. 
Η ζωή σ' τα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις». Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Σάκη μέσα από την σελίδα της στο Facebook είχε γράψει πως «μνημόσυνο δεν κάνω στη χαρά, κι αν έφυγε και χάθηκε στη λήθη, την έζησα, δεν ήταν παραμύθι». Αυτές ήταν οι μοναδικές φορές που μίλησε για τον Σάκη της η Αλεξάνδρα η οποία κρατά μέσα της όλες τις στιγμές που τη σημάδεψαν δίπλα στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

http://www.toxwni.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί