Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θέλει δουλειά, ήττα από Κράσνονταρ 2-0



Το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετώπισε στο Schwaz (Σβατς) τη ρωσική Krasnodar (Κρασνοντάρ) και γνώρισε την ήττα με 2-0. Ο Μίτσελ έκανε δοκιμές προσώπων, περιμένοντας από όλους όσοι έπαιξαν, να δει ορισμένα πρώτα στοιχεία σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας.

Όμορφες εικόνες είχαμε πριν την έναρξη του ματς, με τους παίκτες της Κρασνοντάρ να… αναζητούν τον Ερίκ Αμπιντάλ προκειμένου να τον δουν από κοντά και να βγάλουν μαζί του μια φωτογραφία και να του μιλήσουν!

Η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε με τις σκούρες μπλε εμφανίσεις. Η ενδεκάδα είχε "παλαιά" και νέα πρόσωπα. Στο τέρμα κάθισε ο Μέγιερι. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, ήταν οι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας και Μπονγκ. Στα χαφ ήταν ο Μπουχαλάκης με τον Γιαταμπαρέ, ενώ στις πτέρυγες έπαιζαν οι Βλαχοδήμος (δεξιά) και Ντοσεβί (αριστερά). Ο Σαβιόλα πλαισίωνε τον Διαμαντάκο στην επίθεση, με τον Αργεντινό να κινείται λίγο πιο πίσω και πιο ελεύθερα. Η διάταξη ήταν 4-4-1-1, ενώ συχνά άλλαζε σε 4-4-2, με τον Σαβιόλα να παίζει δίπλα στον Διαμαντάκο.

Στο 7' ο Σαβιόλα είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τη διάθεση να πιέσει ψηλά και να αναπτυχθεί από τις πτέρυγες. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ πιο μπροστά στην προετοιμασία της, αφού σε λίγες ημέρες αρχίζει πρωτάθλημα, γεγονός που πρέπει να σημειωθεί. Στο 14' ο Ντοσεβί έκανε καλό σουτ, αλλά λίγο άστοχο. Στο 18' ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Ντοσεβί.

Γύρω στο 20' ο Βλαχοδήμος με τον Ντοσεβί άλλαξαν πτέρυγα και ο Γάλλος γύρισε ξανά στα αριστερά περίπου στο 30'. Στο 22' ο Περέιρα έκανε το σουτ και ο Μέγιερι μπλόκαρε, ενώ στο 25' ο Μπιστρόφ μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, με τον Μέγιερι να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 30' μπήκαν στον ματς ο Κολοβός και ο Σάλιακας, αντί των Σαβιόλα και Βλαχοδήμου. Στο 42' ο Ζοαζίνιο με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο ματς. Ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Η επανάληψη άρχισε με πολλές αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Την εντεκάδα αποτελούσαν οι Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Αμπιντάλ, Βατουσιάδης στην άμυνα, Εντινγκά, Φουστέρ στο κέντρο, Σάλιακας και Γκαζαριάν στις πτέρυγες και ο Κολοβός πίσω από τον Παπάζογλου. Ντεμπούτο για τον Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά και για τους Παπάζογλου, Ελαμπντελαουί, Βατουσιάδη, και Γκαζαριάν.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Ρώσοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, από στημένη φάση και κεφαλιά του Σίγκουρτσον στο 47'. Λίγα λεπτά μετά ο Άρι ξέφυγε από τα αντιαθλητικά πλαίσια σε μαρκάρισμά του στον Εντινγκά και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, όπως και ο Γκέντρετσικ που θέλησε να… δημιουργήσει ένταση με τον Κονγκολέζο αμυντικό μέσο.

Στο 60' πέρασαν στο ματς ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο Χουτεσιώτης και ο Κατάι, αντί των Κολοβού, Σάλιακα και Μέγιερι αντίστοιχα. Ο Τσόρι έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Ελαμπντελαουί από δεξιά, στο 65', με τον Νορβηγό να γυρνάει την μπάλα στον Φουστέρ. Εκείνος σούταρε και η μπάλα σταμάτησε με τη βοήθεια χεριού αμυνόμενου, δίχως να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Ντομίνγκες πρόσθεσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή και με τις μπαλιές του ανέβασε τον Ολυμπιακό. Στο 75' ο Αργεντινός εκτέλεσε ωραία απευθείας φάουλ, με τον Ντικάν να διώχνει στη δεξιά του γωνία την τελευταία στιγμή. Το "ανακάτεμα" της τράπουλας δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αφού έγιναν πολλές αλλαγές, για να παίξουν όλοι οι παίκτες του Μίτσελ. Στο δεύτερο μέρος η διάταξη ήταν περισσότερο 4-2-3-1. Το σουτ του Τσόρι στο 89' μπλόκαρε ο Ντικάν και το ματς ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-0 για τους Ρώσους και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τη δουλειά του στη φετινή του προετοιμασία.

Τα γκολ του αγώνα:


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μπονγκ, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Βλαχοδήμος, Ντοσεβί, Σαβιόλα, Διαμαντάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Φουστέρ, Βατουσιάδης, Αμπιντάλ, Βούρος, Σάλιακας, Ντομίνγκεζ, Παπάζογλου, Κατάι, Κολοβός.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σίνιτσιν, Γέντρετσικ Γκράνκιστ, Καλέσιν, Σίγκουρτσον, Γκαζίνσκι, Αχμέντοφ, Μπιστρόφ, Ζοαοζίνιο, Περέιρα, Βάντερσον.

Αγωνίστηκαν και οι Ντικάν, Καβλίνοφ, Μαρκόφ, Μαρτίνοβιτς, Πομέρκο, Λαμπόρντε, Σίπιτσιν, Πετρόφ, Άρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 42' Ζοαζίνιο, 47' Σίγκουρτσον / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίβο Πεντς (Αυστρία)
ΒΟΗΘΟΙ: Στ. Μιλμπάχερ, Ελ. Ερασλάν (Αυστρία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19' Γκράνκβιστ, 52' Άρι, 52' Γκέντρετσικ / -

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40