Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άσπα Τσίνα: ''Ο άντρας μου με απατούσε 14 χρόνια με την πρώην του''

Φωτογραφία για Άσπα Τσίνα: ''Ο άντρας μου με απατούσε 14 χρόνια με την πρώην του''

Εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση ότι η Άσπα Τσίνα χώρισε με τον σύζυγό της Γιάννη Μπέη, μετά από 6 χρόνια γάμου και κοινής συμβίωσης. Η Άσπα Τσίνα μιλά και ξεσπά για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο άνδρας της με άλλη γυναίκα- όπως η ίδια ισχυρίζεται- τα 14 χρόνια χρόνια που είναι μαζί.

-Ισχύει ότι χώρισες οριστικά με τον Γιάννη Μπέη;


Ναι ισχύει. Τον χώρισα γιατί αποκαλύφθηκε η κρυφή (από μένα!) σχέση που διατηρούσε παράλληλα με μια άλλη κυρία. Αυτή η γυναίκα προϋπήρχε και εμού. Με αυτή τη γυναίκα δεν έκοψαν ποτέ μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια που είμαστε μαζί. Με κορόιδευε. Το έμαθα εντελώς τυχαία, γιατί σε μια επαρχιακή πόλη όπως είναι τα Τρίκαλα, κανείς δεν έχει το θάρρος να έρθει να σου πει την αλήθεια.

-Πως ακριβώς έμαθες για την παράλληλη σχέση του άνδρα σου;

Τους είδα μαζί στο δρόμο. Οδηγούσα και τους είδα μαζί να κάνουν τη βόλτα τους.


-Ο ίδιος πως αντέδρασε;

Φυσικά δεν το παραδέχθηκε. Μου είπε ότι δεν ξέρω τι βλέπω. 

-Δεν είχες καταλάβει κάτι όλο αυτό το διάστημα;


Δεν έψαχνα. Είμαι ένας δραστήριος άνθρωπος που έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι γιατί ασχολούμουν πολλές ώρες με το παιδί και λείπαμε πολύ συχνά στο Καρπενήσι, εκεί όπου ασχολούμαι με το Δημοτικό καταφύγιο και τα αδέσποτα ζώα ως εθελόντρια. Αντίθετα, ο ίδιος με ζήλευε, ζήλευε τους συνεργάτες, τους φίλους μου και όποιον ήταν κοντά μου. Γενικότερα είχαμε πολλές έριδες σαν ζευγάρι.

-Εσύ τον χώρισες; 


Ναι, φυσικά. Αφού είδε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, ομολόγησε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση, παρουσία στενών συγγενών μου και εκεί τελείωσε πολύ ωραία η ιστορία. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μας, την ηρεμία του παιδιού μου και να διασφαλίσω ότι ο γιος μου θα ζήσει με όρους ψυχικής υγείας, όπως του αρμόζει. 

-Στεναχωρήθηκες για τον χωρισμό, μετά από 14 χρόνια;

Η πρώτη εβδομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα αμφιβολίας για όλα όσα συνέβαιναν με την παράλληλη σχέση του, ομολογώ ότι ήταν πολύ οδυνηρή. Την πρώτη εβδομάδα ένιωσα τόσο ταπεινωμένη. Ενάμιση μήνα τώρα όμως, νιώθω πολύ πιο δυνατή. Λυπάμαι όχι για την απώλεια, αλλά για την συμπεριφορά και γιατί δεν κατάλαβε ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια.

-Τον αγαπάς ακόμη;

Τον αγάπησα πολύ και του αφιέρωσα 14 χρόνια. Όλα έχουν ένα τέλος, να είναι καλά να υποστηρίζει τις επιλογές του φανερά. Δεν κρατάω καμία κακία. Το μόνο που με ενδιαφέρει να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια τη δική μου και του παιδιού μου και να ζήσουμε με όρους πραγματικής αγάπης!

- Μετά τον χωρισμό, έφυγε ο Γιάννης Μπέης από το σπίτι;

Ναι, άλλωστε το σπίτι στα Τρίκαλα είναι δικό μου. Του πακέταρα όλα του τα πράγματα, του τα έφτιαξα και του τα έστειλα με έναν κοινό γνωστό μας. Εγώ μένω με τον γιο μας, ο οποίος είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. 

-Όλα αυτά τα χρόνια μένεις στα Τρίκαλα για να είσαι κοντά στον σύντροφό σου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σκέφτεσαι να έρθεις μόνιμα στην Αθήνα;

Η βασική μου κατοικία θα είναι σε επαρχιακή πόλη, ωστόσο θα έρχομαι στην Αθήνα πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα γιατί έχω φίλους και συγγενείς. Θέλω να προσφέρω στο παιδί μου κάποιες εμπειρίες πολιτιστικoύ χαρακτήρα, που μόνο η Αθήνα μπορεί να προσφέρει και βεβαίως συζητάω κάποιες επαγγελματικές προτάσεις και... ίδωμεν. 

*Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον σύζυγό της Γιάννη Μπέη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. 

Πηγή: fthis


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40