Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρώει τρία κιλά τούβλα, χαλίκια και λάσπη τη μέρα

Ο 30χρονος Ινδός απέκτησε τον εθισμό του όταν ήταν 10 χρονών


Ο 30χρονος Pakkirappa Hunagundi από την Karnataka της Ινδίας καταναλώνει τουλάχιστον τρία κιλά από τούβλα, χαλίκια και λάσπη την ημέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο νεαρός άντρας ανέπτυξε αυτόν τον εθισμό να τρώει μη φαγώσιμα αντικείμενα στην ηλικία των 10 ετών. Από τότε έχει... δοκιμάσει τη «γεύση» από σχεδόν όλους τους δρόμους και τοίχους της περιοχής που ζει, ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Η περίεργη διατροφική αυτή διαταραχή θεωρείται ως μια μορφή του συνδρόμου Pica, ασθένεια εξαιτίας της οποίας οι πάσχοντες αναπτύσσουν ιδιαίτερη... όρεξη για ουσίες χωρίς καμία θρεπτική αξία.


«Τρώω τούβλα και πέτρες εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μου αρέσει να τα τρώω. Έχει γίνει μέρος της ζωής μου όλο αυτό» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 10 ετών. Τώρα το νιώθω σαν ανάγκη. Μπορώ να μη φάω κανονικό φαγητό, αλλά δε γίνεται να μη φάω τούβλα ή λάσπη. Δεν υποφέρω από κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα δόντια μου είναι μια χαρά και μπορώ να δαγκώσω την πιο σκληρή πέτρα, χωρίς κανένα πρόβλημα». Η μητέρα του προσπαθούσε επί 20 χρόνια να τον πείσει να μην τρώει.... τμήματα του σπιτιού τους και αυτών των γειτόνων τους.

Όμως ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα οικοδομικά υλικά έχουν «την τέλεια γεύση». Μάλιστα, τη χαρακτηρίζει ως καλύτερη από «θεϊκό νέκταρ» και λέει ότι πηγαίνουν πολύ με ένα ποτήρι... νερό.

«Τον γνωρίζω από μικρο παιδί. Από τότε τρώει λάσπες κια πέτρες. Μας φαίνεται πολύ παράξενο» είπε ένας γείτονάς του.

«Όταν τον βλέπουμε νιώθουμε πολύ άσχημα για εκείνον. Έχουμε προσπαθήσει να τον μεταπείσουμε, αλλά δε μας ακούει. Τα έχουμε παρατήσει πια» πρόσθεσε ένας φίλος του.



Ο Pakkirappa που είναι εργάτης δυσκολεύεται πολύ να τα βγάλει πέρα οικονομικά και τώρα σκέφτεται να αρχίσει να περιοδεύει στην πατρίδα του για να επιδεικνύει το... ταλέντο του.

«Ο πατέρας μου πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρέπει να φροντίσω τη μητέρα μου. Δεν έχουμε μεγάλο εισόδημα. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τι μπορώ να κάνω και να κερδίσω μερικά χρήματα επιπλέον» κατέληξε ο ίδιος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40