Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στέκομαι ξανά μπροστά σας για την Νεμέα που μας αξίζει

Αγαπητοί συμπολίτες,  

Όπως ήδη οι περισσότεροι γνωρίζετε έχω ανακοινώσει την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Νεμέας στις ερχόμενες εκλογές. 


Μετά από ώριμη σκέψη και με την συμβολή πολλών αξιόλογων συμπολιτών μας που 
θέλησαν να χαράξουμε κοινή πορεία έχοντας το ίδιο όραμα για τη Νεμέα στελεχώνοντας το 
ψηφοδέλτιό μας, αποφασίζω να θέσω ξανά τον εαυτό μου στην κρίση σας για την δημαρχία 
της Νεμέας όπως εσείς μου το ζητήσατε.

Οι σαφείς και ξεκάθαροι στόχοι του συνδυασμού μας, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας της απόφασής μου να διεκδικήσω ξανά τη θέση του Δημάρχου. Γνωρίζετε πως στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σοβαροί λόγοι υγείας με υποχρέωσαν να απέχω. 

Σήμερα με μια ομάδα από νέους, καταξιωμένους, μαχητικούς, εργατικούς ανθρώπους χωρίς εγωισμούς και εμπάθειες έτοιμους να προσφέρουν, με καινοτόμες ιδέες διεκδικώ την ψήφο σας έχοντας πλήρη εικόνα των αναγκών, των ελλείψεων και των σοβαρών προβλημάτων του Δήμου μας.

Το όραμά μας σε ένα πρόγραμμα που θέτει ως προτεραιότητα:

• Έργα υποδομής και ανάπτυξης τόσο για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου όσο και για την οικονομική ανάκαμψή του .

• Βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με συνεχή φροντίδα τόσο για την καθαριότητα, τους οδικούς άξονες, τον φωτισμό κ.α. 

• Θέσπιση νέων κοινωνικών δομών για την ωφέλεια των λιγότερο προνομιούχων συμπολιτών μας, αλλά και δομές για παιδιά και εφήβους με δημιουργία συλλόγων και ομάδων διαφόρων ενδιαφερόντων.

• Διοικητικός και οικονομικός εξορθολογισμός του Δήμου με στόχο την σωστή διαχείριση αλλά κυρίως την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη χωρίς κωλύματα και δυστοκίες. Άμεση ανταπόκριση στα καθημερινά τρέχοντα προβλήματα.

• Την εξωστρέφεια των τοπικών παραδοσιακών μας προϊόντων που θα φέρουν στην πόλη τον επιθυμητό τουρισμό με συνέπεια την ανάταση των τοπικών μας επιχειρήσεων και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. 

• Ένα Δήμο με δική του εικόνα και ταυτότητα που μπορεί να διεκδικεί παρουσία σε διεθνές επίπεδο με την ανάδειξη όλων των ξεχωριστών προνομίων του. 

Το 2006 ξεκινήσαμε έναν αγώνα σκληρό, αλλά σοβαρό και τίμιο. Στάθηκα με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια απέναντί σας και πιστεύω εκπροσώπησα όλους τους δημότες χωρίς διακρίσεις, ισότιμα και αξιοκρατικά. 


Έδωσα αγώνες και μάχες για την Νεμέα με όλες μου τις δυνάμεις, με όλη μου την ψυχή και όλο μου το είναι και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή για αυτό. Αντιστάθηκα στο σκοταδισμό και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. 

Αντιμετώπισα δυσκολίες, προδοσία, λάσπη, εμπάθειες που δυστυχώς δεν ήταν μόνο πολιτικές αλλά επεκτάθηκαν και σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και μετά την θητεία μου δέχτηκα ύπουλες και άνανδρες επιθέσεις που με προσέβαλαν ως άνθρωπο, επιχειρηματία και πολιτικό. 

Δεν φοβήθηκα, δεν πτοήθηκα, δεν απέκλινα από τους στόχους και τις αξίες μου ποτέ. 

Δεν εγκατέλειψα ούτε λεπτό τη μάχη που είχα δεσμευτεί σε σας προεκλογικά ότι θα έδινα. Και έτσι πορεύτηκα στην τελευταία μου θητεία. Με πίστη και αφοσίωση. Με πυγμή και τόλμη. Ολοκλήρωσα πολλά από αυτά που είχα ως στόχο για τον Δήμο και σήμερα επιθυμώ να συνεχίσω αυτήν την πορεία με μια νέα ομάδα ανθρώπων συμπαραστάτες και 
συνοδοιπόρους. 

Με την ίδια καθαρότητα στέκομαι ξανά μπροστά σας έχοντας πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνω. Για την Νεμέα που μας αξίζει και την Νεμέα που μας ενώνει. 

Για τους νέους αγώνες και τα δύσκολα που έρχονται σας θέλω όλους δίπλα μου. Να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο την ανάπτυξη και την δημιουργία. 

 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40