Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πέσανε πολλές μούντζες στις παρελάσεις (Βίντεο)


Ο κόσμος αποδοκίμασε τους πολιτικούς που ψηφίζουν τα μνημόνια και στηρίζουν τρόικα και τους δανειστές Αποδοκιμασίες κατά της τρόικας και των μνημονίων, «γιούχα» σε επίσημους, μικροεπεισόδια και… άλλα ευτράπελα σημάδεψαν τις σημερινές επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου σε όλη τη χώρα. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στην Θεσσαλονίκη ένταση επικράτησε το μεσημέρι όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί, προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο της παρέλασης και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους δεν τους το επέτρεψαν


Οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις απολύσεις και το καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο έχουν τεθεί, ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο αλλά τους σταμάτησαν μπροστά από το Μακεδονία Παλλάς. Ανεβαίνοντας στο πλακόστρωτο για να αποφύγουν την αστυνομία προχώρησαν προς την παρέλαση, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να βγουν μπροστά τους για να τους εμποδίσουν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Στην παρέλαση του Αγρινίου, ένας 56χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων, όπου βρίσκονταν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης και Νίκη Φούντα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας, ο Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Βασιλάκος, σύσσωμη η δημοτική αρχή και άρχισε να τους φασκελώνει έναν-έναν. Λίγα μέτρα πιο κάτω, άνδρες της αστυνομίας τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου. Όπως υποστήριξε, «θόλωσε» βλέποντας τους επισήμους, αφού η οικογένεια του αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο ίδιος είναι άνεργος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στην Καλαμάτα σημειώθηκαν επεισόδια όταν μέλη της ΟΛΜΕ επιχείρησαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος ζητούσε από την Αστυνομία να φύγει από μπροστά τους, κάτι που τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ι μάχες σώμα με σώμα.

Τελικά κατάφεραν να εισχωρήσουν αφού η παρέλαση είχε τελειώσει και οι επίσημοι είχαν αποχωρήσει, ενώ υπήρξαν λογομαχίες όταν η πορεία συναντήθηκε με άτομα της ακροδεξιάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Στα Τρίκαλα, οι εκπρόσωποι των κομμάτων χαρακτηρίστηκαν ανεπιθύμητοι και δεν τους επετράπη η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων. Αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλειφθεί το στεφάνι της Ν.Δ. αλλά δεν έγινε το ίδιο με το στεφάνι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με τον Εκπρόσωπο του κόμματος, Χρόνη Αγορίτσα να το καταθέτει και αμέσως μετά επιτίθεται φραστικά στους επισήμους. «Δεν περιμένουμε από εσάς προσκλητήριο, τις διαταγές στα σπίτια σας όχι στον Ελληνικό λαό, πρέπει να ντρέπεστε που δεν μας καλείτε», δήλωσε ο κ. Αγορίτσας, «εσείς να ντρέπεστε με αυτά που λέτε γιατί σας καλέσαμε μέσω του τύπου», απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, με τους δύο άνδρες να συνεχίζουν την αντιπαράθεση και μετά την λήξη της εκδήλωσης.  

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Στην Κεφαλονιά, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση στο Αργοστόλι σημειώθηκε «θερμό» μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη, Σωτήρη Κουρή, και του τομεάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κεφαλονιά, Γεράσιμου Πετράτου. Ο κ. Πετράτος με το που αντιλήφθηκε να πλησιάζει στην εξέδρα των επισήμων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, του απηύθυνε τον λόγο, λέγοντάς του «Πάτε να αποδώσετε φόρο τιμής σε αυτούς που έχετε προδώσει; Πρέπει να ντρεπόσαστε» αποκαλώντας τους επισήμους και τους πολιτικούς «Φουχτελάκια». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωτήρη Κουρή και η ένταση κορυφώθηκε με τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Οι αντιδράσεις δεν έλειψαν ούτε από το Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου την παράσταση έκλεψε ένας αγανακτισμένος πολίτης, που άρχισε να φωνάζει προς τους επισήμους για την κακή οικονομική κατάσταση που έχει επέλθει η Ελλάδα και όλα τα νοικοκυριά. Ο συγκεκριμένος Ηρακλειώτης εκτός από τις οικονομικές δυσκολίες που έχει, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, κατέβηκε από την θέση των επισήμων και πλησίασε τον Ηρακλειώτη για να καταλάβει τι ήταν τα χαρτιά που κρατούσε. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και άρχισε η παρέλαση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω εντάσεις κι επεισόδια.

ΞΑΝΘΗ: Σε μια πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εκπαιδευτικοί στην Ξάνθη, που γέμισαν τους δρόμους της πόλης με την αφίσα που βλέπετε και στοχοποιεί δύο ντόπιους βουλευτές…Η συγκεκριμένη αφίσα καταφέρεται εναντίον των βουλευτών Αλέξανδρου Κοντού και Δημήτρη Σαλτούρου όπως και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης και αναφέρει: ''Ψήφισαν ναι σε απολύσεις εκπαιδευτικών και κατασχέσεις σπιτιών, στείλτε τους στα σπίτια τους''. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης τα μέλη της τοπικής ΕΛΜΕ πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα Η πορεία κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία χωρίς να σημειωθούν επεισόδια ή εντάσεις, ενώ οι επίσημοι είχαν αποχωρήσει από την περιοχή.

ΛΑΡΙΣΑ: Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στη Λάρισα, όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης και ενώ οι επίσημοι αποχωρούσαν από την εξέδρα. Καθηγητές, που είχαν αρχικά συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, επιχείρησαν μετά το τέλος της παρέλασης να πραγματοποιήσουν πορεία προς τα εκεί. Την επιθυμία τους απαγόρευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και λίγο έλλειψε η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, επεκράτησαν οι ψυχραιμότεροι και οι εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν πορεία προς την αρχή της οδού Κύπρου, υπό την αυστηρή επιτήρηση ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης.

ΠΑΤΡΑ: Αντιδράσεις είχαμε και στην Πάτρα από μουσικούς του Δήμου, που διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη Μητρόπολη ζητώντας την άμεση επανασύσταση της μπάντας.
ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:
Στις Σκουριές αντί για παρέλαση πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ιερισσό και στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής και αυτοκινητοπορεία μέχρι το όρος Κάκκαβος, από κάτοικους της περιοχής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού.

Η διαμαρτυρία έγινε με αφορμή τα δύο χρόνια, σύμφωνα με τους οργανωτές της, «από την πρώτη αναίτια επίθεση αστυνομικών δυνάμεων σε ειρηνικούς διαδηλωτές». Οι διαδηλωτές άφησαν τα αυτοκίνητα τους σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το εργοτάξιο της εταιρίας χρυσού και συνέχισαν πεζοί μέχρι τα μπλόκα της αστυνομίας, έξω από το εργοτάξιο και από τα γραφεία της εταιρίας.

Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέση και Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Λάζαρος Τόσκας.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα φωνάζοντας συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40