Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκ! Σαραντάρες «σκότωσαν» με Βιάγκρα 19χρονο νεαρό

Τρομερά γεγονότα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Κύπρο, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου από υπερβολική χρήση του χαπιού βιάγκρα. Όπως γράφει το e-saloniki.gr. όλοι οι κάτοικοι της Μεγαλονήσου, είναι ανάστατοι από την δυσάρεστη είδηση ότι ένας 19χρονος νεαρός έχασε τη ζωή του, αφού κατανάλωσε υπερβολική δόση χαπιών Βιάγκρα, παρασυρόμενος από τρεις σαραντάρες γυναίκες οι οποίες ήθελαν να κάνουν επί ώρες σεξ μαζί του.
Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη τον περασμένο μήνα σε μεγάλη πόλη της Κύπρου και αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων, μιας και έμεινε κρυφό για μεγάλο διάστημα μέχρι να βγει στην δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι τρεις σαραντάρες ήταν «διψασμένες» για σεξ και όργια και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν διοργανώσει βραδιές ομαδικού σεξ με νεαρούς, πότε σε δωμάτια ξενοδοχείων και πότε σε μια μεζονέτα που νοίκιαζαν. Τον τελευταίο καιρό είχαν βάλει στο... μάτι τον όμορφο 19χρονο νεαρό φοιτητή, τον οποίο ήθελαν πάση θυσία να ρίξουν στο κρεβάτι.
Όπως αναφέρει το e-saloniki.gr, αφού τον πλησίασαν σε γνωστή παραλιακή καφετέρια παραθαλάσσιας πόλης, δεν δυσκολεύτηκαν να του αποσπάσουν το ενδιαφέρον, μιας και οι τρεις σαραντάρες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές γυναίκες με πλούσια προσόντα. Του υποσχέθηκαν μια βραδιά γεμάτη σεξ και φυσικά ο νεαρός φοιτητής... «τσίμπησε». Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί την δραματική εξέλιξη που θα είχε η βραδιά, καθώς οι τρεις γυναίκες είχαν σκοπό να τον εξαντλήσουν μέχρι θανάτου.
Αφού τον οδήγησαν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει και μετά τα πρώτα ποτά και πειράγματα, άρχισαν να ερωτοτροπούν μαζί του και τον οδήγησαν στο κρεβάτι. Ο νεαρός αρχικά ανταποκρινόταν θετικά, όμως όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να κουράζεται όπως ήταν φυσικό. Οι τρεις γυναίκες όμως δεν είχαν ικανοποιήσει στο ελάχιστο τις ερωτικές ορέξεις τους και τότε του έδωσαν το πρώτο Βιάγκρα.
Ο νεαρός, παρασυρόμενος από το αλκοόλ αλλά και από ντροπή το πήρε και ξεκίνησε και πάλι το ερωτικό όργιο. Οι επιδόσεις του βελτιώθηκαν, όμως αυτό δεν έφτανε στις τρεις γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια του έδωσαν ακόμη ένα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αφού έκαναν και οι τρεις σεξ μαζί του, ο 19χρονος φοιτητής άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία, καθώς ο συνδυασμός του αλκοόλ με τα δύο χάπια ήταν ιδιαίτερα δυνατός και επικίνδυνος για τον οργανισμό του. Πολύ γρήγορα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε λιπόθυμος. Όταν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο από τις ίδιες τις γυναίκες, οι οποίες είχαν πλέον πανικοβληθεί από το θέαμα, ήταν πια πολύ αργά.
Στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του και πλέον ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει το σκάνδαλο. Στη τοπική κοινωνία της Κύπρου πάντως, τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά, καθώς οι τρεις σαραντάρες γυναίκες θεωρούνται υπεράνω υποψίας και έχουν ιδιαίτερα καλό όνομα στη πόλη.
Όπως σημειώνει το e-saloniki.gr, οι σοκαρισμένοι γονείς του άτυχου νέου είναι αποφασισμένοι να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να βρουν το δίκιο τους και ήδη έχουν απευθυνθεί στην Αστυνομία με την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.
*Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, η οποία προήλθε από υπερβολική δόση χαπιών Βιάγκρα, αναμεμειγμένα με αλκοόλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40