Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα μετά το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου!

Μετά την Μύκονο, την Πάρο και την Πάτμο, οι ορδές των celebrities καταπλέουν στηνόμορφη Τήνο.
Εδώ όπου δεκαετίες τώρα κάτι θεοπάλαβοι ανεβαίνουν τα σκαλιά γονατιστοί, μια και η ομώνυμη Παναγία έχει τα πιο καλά κονέ με τον Θεό και μπορεί να κάνει κάθε επιθυμία τους πραγματικότητα. Υποτίθεται ότι έρχονται να προσευχηθούν αλλά αυτό δεν είναι προσευχή, είναι ζητιανιά. 
Αν ο Θεός μάζευε όλα τα ρουσφέτια που ζητάνε οι γονατιστοί, μόνο στην Τήνο, θα τόκλεινε το μαγαζί. Γύρευε τι του ζητάνε οι δύστυχοι χριστιανοί της Συρίας αυτό το διάστημα που η ζωή τους είναι βουτηγμένη στο αίμα.
Εκτός από τους πιστούς που κυκλοφορούν γονατιστοί στο νησί ώσπου να φθάσουν στο εικόνισμα της Παναγίας, υπάρχουν και oι τηλεαστέρες-προσκυνητές οι οποίοι κάνουνξεχωριστή ουρά για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν στους δικούς τους Αγίους.
Μάλιστα επειδή οι τοπικές αρχές διαπίστωσαν ότι οι εγχώριοι celebrities είναι έτοιμοι να διαθέσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να συνεχίσουν να είναι celebrities έκαναν μιαεπέκταση-παράρτημα του θρυλικού ναού της Παναγίας της Τήνου (κοντινή ξαδέλφη της Παναγίας της Πάρου).
Εδώ αντί για εικόνα της Παναγίας, ανήρτησαν τις εξής 5 εικόνες: Tου Γιάννη Λάτσιου, του Πέτρου Μπούτου, του Σταμάτη Μαλέλη, του Διονύση Παναγιωτάκη και τoυ Μάκη Γιομπαζολιά.
Πρόκειται για τα πρόσωπα που κάνουν κουμάντο στα κανάλια και μοιράζουν τις εκπομπές.Λογικό είναι να θέλουν οι celebrities να προσευχηθούν στα ιερά αυτά τέρατα των ΜΜΕ και της δημοσιογραφίας, ώστε να πάρουν μια εκπομπή. Κι επειδή στην Τήνο γίνονται θαύματα δεν υπήρxε ιδανικότερος τόπος γι΄αυτό το παράρτημα της Παναγίας TV.
Αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε στο νησί και το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά. Ήρθαν αφ΄ενός μεν να ευχαριστήσουν το εικόνισμα του Γιάννη Λάτσιου για την μετεγγραφή στον ΑΝΤ1και αφ΄ετέρου να ζητήσουν από την κανονική Παναγία δυο μεγάλες χάρες.
Έτσι αφού περπάτησαν γονατιστοί στην ουρά των celebrities έφτασαν στο εικόνισμα του Γιάννη Λάτσιου. Αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε από τον σάκο που είχε μαζί του μια πανάκριβη ξύλινη θήκη γεμάτη με αρωματικά πούρα Αβάνας που ήταν από τη Λάρισα. Η Φαίη επειδή δεν κουβαλούσε τίποτε μαζί της απλά έσκυψε για να δει το εικόνισμα του Λάτσιου το πλούσιο μπούστο της, την ώρα που του ψυθίριζε:
-Γιάννη, πάρε (μάτι) νάχεις γιατί από την πολύ παρέα με τον Κανάκη, σε βλέπω σημαιοφόρο στo gay pride…
Εκείνη την στιγμή την προσοχή του Λιάγκα είχε αποσπάσει η γονατιστή ξανθιά από το πάνελ του Άκη Παυλόπουλου, η οποία συνομιλούσε με το εικόνισμα του Μάκη Γιομπαζολιά.
Κάποια στιγμή το εικόνισμα του Γιομπαζολιά ακούστηκε να της λέει:
-Aν θέλεις εκπομπή πρέπει να σε πηδήξει ο Γιομπαζολιάς. Είναι θέλημα του Θεού και της Παναγίας των ΑΝΕΛ…
Ο Λιάγκας πήρε αμέσως την Φαίη από το χέρι και απομακρύνθηκαν από την διακεκαυμένη ζώνη.
-Ε, όχι κι ο Γιομπαζολιάς σκέφτηκε μέσα του ο Λιάγκας.
Τώρα είχαν καθήσει στην ουρά της Παναγίας, της κανονικής. Είχαν και για εκείνη μια προσευχή.
Όταν έφτασαν κάτω από το εικόνισμα της Παναγίας της Τήνου (που είναι η πλέον celebrity από της Παναγίες που έχουμε) ακούστε τι της ζήτησαν οι άτιμοι:
-Παναγία μας γαλαντόμα, εγώ και η Φαίη σε παρακαλούμε να μας βοηθήσεις (!) ώστε να πατώσει η εκπομπή του Κωστόπουλου στο Mega. Επίσης κάνε να χωρίσει ο Πέτρος Μπούτος και η γυναίκα του να παντρευτεί τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!..
Αμέσως μετά ο Γιώργος και η Φαίη πήραν τα παιδιά και πήγαν στην παραλία. Εδώ έναςπαπαράτσι που δεν είχε τίποτε καλύτερο να κάνει στην ζωή του (πρέπει να είσαι στα πρόθυρα για να παρακολουθείς τον Λιάγκα) άρχισε να τους φωτογραφίζει με μανία.
Για σκέψου ρε Ελληνάρα: Ένας κανονικός άνθρωπος από αυτούς που είναι πλασμένοικαθ΄εικόνα και ομοίωση του κυρίου, ξύπνησε το πρωί στην Αθήνα και αποφάσισε (για να πουλήσει της φωτό) να πάει στην Τήνο για να φωτογραφίσει τον Λιάγκα και την Σκορδά! Πέσμου πόσα χρόνια Μνημόνιο πρέπει να υποστούμε για να έλθει στα ίσα του αυτός ο λαός;
Τέλος πάντων καθώς τους φωτογράφιζε τον πήρε χαμπάρι ο Λιάγκας (που στο μεταξύ είναι επικεφαλής του κουτσομπολίστικου ενθέτου της Realnews-η αληθινή εφημερίδα)και πήγε προς το μέρος του.
Το πρόσωπό του είχε σκοτεινιάσει από οργή όπως ο ουρανός από τα τόξα των ανδρών του Ξέρξη. Oι μύες του διαγράφονταν πελώριοι σαν το Eβερεστ και στη γράμμωση των κοιλιακών του θα μπορούσες να τηγανίσεις αυγά από την λάβα που ανέδυαν.
Η Φαίη τον παρακολουθούσε με θαυμασμό (όπως την πρώτη μέρα που τον γνώρισε από κοντά)- αισθανόταν ασφάλεια δίπλα του. 
Ο Γιώργος πλησίασε την παπαράτσι και άρχισε να τον δέρνει αλύπητα κοπιάροντας όλες τις κινήσεις του Τσάκι Τσαν. Τα αίματα του παπαράτσι έσταζαν στην άμμο. Η άμμος άρχισε να βάφεται κόκκινη.
Οι λουόμενοι που παρακολουθούσαν το θέαμα εκστασιαμένοι χειροκρότησαν στο τέλος τον Λιάγκα.
H Φαίη ακούστηκε να λέει:
-Γιώργο πόσο σε θαυμάζω, είσαι πιο σκληρός από τον Χατζηνικολάου, τελειώνω, τέλειωνε κι εσύ, χάρισέ του τη ζωή του μούργου…
Ο ίδιος (ακολoυθεί η παραγματική του δήλωση) θα πει:
«Ήταν μια τεράστια υπερβολή, ντρεπόμουν κάθε Τετάρτη που το εξώφυλλο είχε εμένα και τη Φαίη, αλλά τι να κάνω για αυτό πες μου…; Για αυτό, υπάρχουν δύο λύσεις: Πρώτη: Να πάρω άδεια οπλοφορίας και όταν τους βλέπω- που συχνά δεν τους βλέπω-να πυροβολώ τον παπαράτσι. Δεύτερη λύση είναι να πάω στην αστυνομία και να κάνω ασφαλιστικά μέτρα και να μη με πλησιάζουν.
 Ήταν τεράστια η προβολή και η υπερέκθεση, συμφωνώ απόλυτα με τον ακροατή, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους, δεν το έχω ανάγκη, να φωνάζουμε παπαράτσι να μας βγάζει φωτογραφία, το θεωρώ υπερβολικό, φέτος έπαιξα ξύλο με έναν παπαράτσι. 
Τον είδαμε και παίξαμε ξύλο. Πήγε να τον λιντσάρει όλη η παραλία στην Τήνο. Από την άλλη δεν έχω δικαίωμα να πυροβολώ».

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40