Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

(Λα)ΤΕΡΝΑ, φτώχεια και αφιλότιμοι!...

Έχουν... πολύ ψωμάκι... τα σκουπίδια φαίνεται...

Ο  κολλητός του Τατούλη  σύμφωνα με τα μ.μ.ε.  πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ  Περιστέρης κέρδισε τον διαγωνισμό αφού πρώτα έβαλε το χεράκι του ο Μιχαλόπουλος.



Ας δούμε τι γράφεται για τον κ. Περιστέρη:

Σε άρχοντα της διαπλοκής έχει αναδειχθεί ο μεγαλοεργολάβος Γ. Περιστέρης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, που ξεκίνησε την εντυπωσιακή διαδρομή του στα μεγάλα δημόσια έργα από ένα ισόγειο τριάρι της Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια. 

Τα χρόνια πέρασαν, το αφεντικό της ΤΕΡΝΑ βρήκε τους κατάλληλους συμμάχους στους ισχυρούς του χρήματος και των media και μπήκε με φόρα στη μοιρασιά της πίτας των δημόσιων κατασκευών και αργότερα στην ενέργεια, αποκομίζοντας φυσικά τεράστια οφέλη σε χρήμα και πολιτική επιρροή. Ειδικά με την απορρόφηση της ΓΕΚ, ο κ. Περιστέρης απέκτησε στενούς δεσμούς με τον ΔΟΛ του Λαμπράκη και με τη συμμαχία αυτή άρχισε να σαρώνει τα δημόσια έργα.

  • Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις από τον κόσμο μιας που η ΤΕΡΝΑ θα εφαρμόσει την μέθοδο κομποστοποίησης στα εργοστάσια απορριμμάτων.


    • Τι σημαίνει αυτό; Καρκινογόνες ουσίες θα γεμίζουν τον Πελοποννησιακό ουρανό.



      Στην Αρχαία Νεμέα τα σκουπίδια;


      Σύμφωνα με τους κατοίκους εδώ και καιρό άνθρωποι της ΤΕΡΝΑ έχουν κάνει συμφωνίες και συμβόλαια με κατοίκους για να αγοράσουν μία έκταση περίπου 180 στρεμμάτων πλησίον της Εθνικής οδού Κορίνθου-Τριπόλεως.

      Εκτιμούν δηλαδή ότι η αγορά των χωραφιών αυτών έγινε προμελετημένα για να κατασκευαστεί εκεί το εργοστάσιο επεξεργασίας.

      Οι πληροφορίες της ''Αράχνης'' λένε πως από το υπουργείο περιβάλλοντος αυτές τις μέρες έχει σταλεί χαρτί στον Δήμαρχο Νεμέας όπου του ζητάει να πει που τελικά θα γίνει το εργοστάσιο αλλά ο Δήμαρχος αποφεύγει να απαντήσει!!

      Που σημαίνει πως έχει αποφασιστεί η περιοχή να είναι στον Δήμο Νεμέας με την σύμφωνη γνώμη του Αντριαννάκου από παλιά και ας έλεγε ο Δήμρχος πως αφού δεν θέλει ο κόσμος δεν θα προχωρήσει το έργο.

      Μας δούλευε όλους κανονικά δηλαδή και τώρα που ήρθε και το χαρτί φοβάται να διαλέξει περιοχή ο ίδιος για τις αντιδράσεις του κόσμου.

      Ήδη στην Αρχαία Νεμέα το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οι κάτοικοι λένε πως δεν θα αφήσουν τον δήμαρχο και τον Τατούλη να τους φέρει το καρκίνο έξω από την πόρτα τους.

       Όσο για τον περιφερειάρχη τι να πει κανείς...
      Διάλεξε έναν μικρό δήμο της Πελλοπονήσου  (με τις ευλογίες του Αντριαννάκου βέβαια) για να φέρει όλα τα σκουπίδια της περιφέρειας  εκεί.

      Σου λέει το πολιτικό κόστος θα είναι μικρότερο...

      Κύριοι λίγο φιλότιμο, λίγη  τσίπα δεν  βλάπτει...


Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
O Δήμαρχος την έχει βάλει την υπογραφή του από παλιά και δεν την ανέραισε ποτέ.
Όλα ήταν για να ξεχαστεί το θέμα.
Ο Κακούρος να δούμε που τον υποστήριζε τόσο καιρό τώρα που θα την πληρώσει το χωριό του τι θα κάνει;
Θα μιλήσει εναντίον του στο δημοτικό συμβούλιο ή γνώριζε και αυτός;
Τώρα θα φανούν πολλά..

Ο χρήστης Κατερίνα είπε…
H εικόνα που έχετε βάλει τα λέει όλα.
Ο Ανδριανάκος βαράει το ντέφι ο Περιστέρης σφυρίζει αδιάφορα και ο Τατούλης έχει πάρει την κάτω βόλτα.
Το θέμα είναι όμως πως φταίμε εμείς που τους ψηφίζουμε.
Και ο κόσμος ξεχνάει ευκολα, να δείτε πως πάλι θα τους ψηφίσει.
Η απορία μου η μεγάλη είναι όμως πως αφήνουμε τις τύχες μας σε ανίκανους.
Έτσι δεν κάνουμε και με την ΝΔ;
Πεινάμε και δεν μιλάμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που έχουμε πέσει.
Αλλά είπαμε για εμάς στην Νεμέα μερίμνησε ο Δήμαρχος θα τρώμε σκουπίδια!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κάνετε λάθος κύριε Ράπτη δεν είναι λίγος είναι ανύπαρκτος αυτόν δεν τον νοιάζει ο τόπος του αλλά μόνο ο εαυτούλης του.
Ο χρήστης ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε…
Επιτυχία για τον Βουλευτή Κορινθίας Ευστάθιο Μπούκουρα , ο οποίος είχε προτείνει να χορηγηθούν δικαιώματα φύτευσης στους αμπελοκαλλιεργητές από το Εθνικό Αποθεματικό

Τελικώς η ελληνική κυβέρνηση εφάρμοσε κατά γράμμα την πρόταση που είχε εξαγγείλει ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Κορινθίας καλούνται όσοι δικαιούνται να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης δικαιωμάτων φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό .
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα όσον αφορά τον αγροτικό τομέα
Το καταλάβατε κύριοι Ανδριανάκοι και λοιποί που κοιτάτε μόνο την καρεκλίτσα σας;
Ο χρήστης nemean lion είπε…
Eάν δεν είναι λύση το εργοστάσιο επεξεργάσιας τότε ο κάθε ένας Νεμεάτης ας θάβει τα δικά του σκουπίδια στο δικό του χωράφι.Οσο για περί καρκίνους και άλλα τέτοια λεγόμενα αυτά μόνο ως ανοησίες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η Κυρία του τάδε... να πάψει να προκαλεί γιατί έχουμε πολλά για την γούνα της.
Μην αναγκαστούμε να βγάλουμε φωτογραφίες από τον δρόμο Νεμέας-Δάφνης πλησίον των κτιρίων ΑΣΣΟ.
Ξέρεις εσύ...
Γιαυτό σταμάτα να προκαλείς το κοινό αίσθημα.
Τα σκουπίδια πρέπει να φύγουν από εδώ τελεία και παύλα.
Ο χρήστης nemean lion είπε…
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μάλλον σε ενοχλεί που υπάρχει μια διαφορετική άποψη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40