Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν έχει 1200 ευρώ για να στεγάσει την Αστυνομία;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε δύο νεμεάτες είχαν μια ιδέα. Να πάνε και να ζητήσουν το κτήριο του ΟΤΕ για να μεταφερθεί εκεί η αστυνομία μιας και το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι δεν θα εγκρίνει άλλα κονδύλια για ενοίκια αστυνομικών τμημάτων μικρών περιοχών.
Πήγαν λοιπόν στον Υπεύθυνο του ΟΤΕ για την διαχείριση όλων των κτηρίων που είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ. Το όνομα του μας διαφεύγει.

Ο υπεύθυνος λοιπόν δέχτηκε τη πρόταση και με ένα συμβολικό ποσό των 100€ / μήνα ως ενοίκιο ετοίμασε την αίτηση την οποία θα κατέθετε ο δήμαρχος με σκοπό να προβεί στην ενοικίαση του κτιρίου , συγκεκριμένα του ισογείου και του Πάρκινκ πίσω από αυτό. 

Ο δήμαρχος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ και να ψηφιστεί. Ο υπεύθυνος του ΟΤΕ ανέφερε πως για την υπηρεσία τους αυτή η κίνηση ήταν συμφέρουσα διότι το Αστυνομικό τμήμα θα προστάτευε και κάποια μεγάλα μηχανήματα που υπάρχουν μέσα στο κτήριο αυτό.
Τελικά οι δυο νεμεάτες επισκέφτηκαν τον Ανδριανάκο και του παρουσίασαν το θέμα. Ο Ανδριανάκος απάντησε λοιπόν ότι δεν μπορεί να κόψει ( διαθέσει ) κονδύλι της τάξης των 1200€ το χρόνο για να πληρώνει ο Δήμος Νεμέας το ενοίκιο του αστυνομικού τμήματος.

Οι νεμεάτες ήταν σύμφωνα με την ίδια πηγή ο φαρμακοποιός Δ. και ο Πρόεδρος της τ. Κ. Νεμεας κ. Καραγιανοπουλος ο οποίος το θέμα το πέρασε και από το συμβούλιο της κοινότητας Νεμέας με ομόφωνη απόφαση.

Μένει να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία ο φαρμακοποιός κ. Δ. και ο κ. Καραγιαννόπουλος και αν ισχύει τότε είναι πολύ σοβαρό θέμα.

Γιατί αν δεν μπορεί ο κ. Αδριανάκος να κόψει κονδύλι 1200 ευρώ για να στεγαστεί η Αστυνομία στην Νεμέα τότε είναι άξιος της μοίρας του.

Εκτός και αν δεν ισχύει η πληροφορία αυτή.

Περιμένουμε απαντήσεις...

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Αν δεν εχει ο δήμος 1200 ευρώ τότε να του βάλουμε λουκέτο.

Έχω ιδέα καλή όμως
Μήπως να την πηγαίναμε κ. δήμαρχε την αστυνομία στον καταυλισμό;
Tζάμπα θα είναι. Να διώξουμε τους αθίγγανους και να την πάμε εκεί
Σάματι δουλευόμαστε μεταξύ μας
Ο χρήστης nemean lion είπε…
Δέν πιστεύω πως ο δήμος δεν μπορεί να προσφέρει 100 ευρώ το μήνα για την πληρωμή των υποδομών της παρεχόμενης ασφάλειας.Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ας λάβουμε δράση όλοι στη Νεμέα.Ας γίνει κάτι ανάλογο με τα καλοκαιρινά μπάνια των ΚΑΠΗ.Να πληρώνουμε δηλαδή ως πολίτες κάθε χρόνο ένα ουσιαστικά ελάχιστο ποσό μέσα απο τον λογαριασμό του νερού.Λύσεις υπάρχουν.Κράτος δεν υπάρχει γιατί εάν υπήρχε δεν θα ήμασταν τώρα εδώ να συζητάμε για θέματα τα οποία θα έπρεπε να έχει διευθετήσει η αρμόδια ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη προ πολλού.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Kala λεει ο Πατροκλος αμα δεν εχουμε 1200 ευρω είμαστε για λουκετο.
Και να αφησετε τα κολπα σας που θελετε να μας βαλετε και αλλο φεσι στο δημο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40