Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άδωνις στη Ζωή: "Να πας στον ψυχίατρο"



Νέο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στην προανακριτική το απόγευμα της Τετάρτης με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ένταση μάλιστα κλιμακώθηκε σε τέτοιο επίπεδο που ο ο βουλευτής της ΝΔ κατέληξε να προτρέπει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε κανένα ψυχιατρείο να... δει ποια είναι.

Όπως φαίνεται και από τα πρακτικά της συνεδρίασης όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης παρενέβη διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε επί δυο ώρες.

Στη συνέχεια ακολούθησε άγριος καβγάς ανάμεσά τους με τον κ.Γεωργιάδη να χτυπά το χέρι του στο έδρανο και να υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου πετά συνέχεια υπονοούμενα για την ηθική του. Η αντιπαράθεση "πήρε μπάλα" και τον κ. Κοντονή με τον βουλευτή της ΝΔ να του λέει ότι σέβεται μεν την αγωγή του, αλλά να τον κατηγορεί που δεν αντέδρασε «καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του τρίωρου των αλλεπαλλήλων προσβολών της κυρίας συναδέλφου του προς όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής.

Ακολούθως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου -απευθυνόμενη στον κ. Γεωργιάδη- του είπε: «Μην παραφέρεστε, κύριε. Ποιός είστε;» φράση που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος της συνέστησε να επισκεφθεί «κανέναν ψυχιατρείο» για να δει ποια είναι.

Ο ακριβής διάλογος έχει ως εξής:

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Με συγχωρείτε. Κάθομαι εδώ τρεις ώρες. Έχει μιλήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου δύο ώρες.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Ορίστε, κύριε συνάδελφε, έχετε το λόγο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η κυρία Κωνσταντοπούλου ίσως να νομίζει ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολλά λεφτά. Εγώ ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:
Αυτό το νομίζουν τα Κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ με το οποίο εσείς κυβερνάτε τα λέει αυτά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μη με διακόπτετε.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μη χτυπάτε το χέρι σας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής):
Σας παρακαλώ, κυρία Κωνσταντοπούλου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:
Ποια νομίζετε ότι είστε, επιτέλους; Θέλω λίγο να κάνω επιτέλους τη δήλωσή μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής):
Σας ακούμε. Μην το διακόπτετε, σας παρακαλώ, να ολοκληρώσει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ:
Σας παρακαλώ, εκτοξεύσατε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σας παρακαλώ, μην ανακατεύεστε. Πετάει συνέχεια υπονοούμενα για την ηθική μας. Πρέπει να τη σεβαστούμε κιόλας;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής):
Κύριε Γεωργιάδη, σας παρακαλώ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Εκτοξεύσατε ένα χαρακτηρισμό προσβλητικό για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στην Επιτροπή.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Κύριε Κοντονή, μη διακόπτετε. Θα σας δώσω το λόγο μετά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μη διακόπτετε σας είπα. Γυρίζει και λέει τρεις φορές ότι «καλύπτετε συμφέροντα, είστε μέσα στη λίστα, έχετε λόγο να τους καλύπτετε, αμφισβητώ την ηθική σας» και θέλετε να καθόμαστε να την ακούμε κιόλας;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ:
Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ το λόγο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Όχι, κύριε Κοντονή, να ολοκληρώσει ο κ. Γεωργιάδης.
Σας παρακαλώ, κύριε Γεωργιάδη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σέβομαι πάρα πολύ την αγωγή του κυρίου Κοντονή. Δεν είδα τον κ. Κοντονή να εξανίσταται, όμως, καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του τρίωρου των αλλεπαλλήλων προσβολών της κυρίας συναδέλφου του προς όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής. Κάθομαι εδώ πέρα δύο ώρες και ακούω ότι έχω λόγο να συγκαλύπτω, ότι αμφισβητεί την ηθική μου, ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα και όλα τα υπόλοιπα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Αυτά μπορεί να εκληφθούν ως πολιτική κριτική.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αν θέλετε να είστε εντάξει, θα τη βάλετε στη θέση της. Ειδάλλως, δεν έχετε δικαίωμα να...

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μην παραφέρεστε, κύριε. Ποιος είστε;

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:
Εσύ να πας να δεις ποιος είσαι, να πας σε κανένα ψυχιατρείο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Σας παρακαλώ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:
Ένα λεπτό να εξηγήσω στον κ. Κοντονή.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τα επιτρέπετε αυτά, κύριε Πρόεδρε;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Αν ήσασταν εκεί απέναντι και ακούγατε τι λέγατε όλοι σας, θα βλέπατε τι επέτρεπα.

Όμως το σίριαλ της Προανακριτικής είχε και δεύτερο επεισόδιο με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη να συγκρούεται κατά μέτωπο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου χρησιμοποιώντας πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Η αρχή έγινε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου εγκάλεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη γιατί δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και δεν του έχει απευθύνει επίσημη κλήτευση για να καταθέσει αυτοπροσώπως στην επιτροπή.

Ο ακριβής διάλογος έχει ως εξής:

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:
Είχαμε πει από την προηγούμενη Πέμπτη να το κάνετε. Γιατί δεν το κάνατε;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ:
Ντα-ντα θα με κάνετε; Δεν το ξανακάνω! Δεν το ξανακάνω! Εντάξει, συγχωρείστε με, κυρία μου!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Προφανώς έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:
Συγχωρείστε με δεν το ξανακάνω. Μην με ξαναδείρετε!

Στην συνέχεια τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν ο πρόεδρος της επιτροπής έδωσε οδηγίες στον υπάλληλο της Βουλής να εντοπίσει τον επιχειρηματία μέσω των πενταψήφιων αριθμών που δίνουν πληροφορίες για τους τηλεφωνικούς καταλόγους.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:
Κύριε Μακρή, σας παρακαλώ, πηγαίνετε στο γραφείο σας. Θα χρησιμοποιήσετε το 11880, το 11888, το 11850. Εγώ δεν έχω το τηλέφωνο.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:
Υπάρχει και το πενταψήφιο του ΕΟΠΥΥ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Τον ΕΟΠΥΥ τον χρειάζεστε, εσείς, κυρία συνάδελφε -είναι προφανές- και, μάλιστα, ειδικευμένης γνώσης γιατρό.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Μαρκογιαννάκη, δεν θα σας πω ξανά ποτέ πρόεδρο, γιατί είστε πραγματικά όνειδος για τη θέση, την οποία κατέχετε και λυπάμαι πάρα πολύ που όλα τα Κόμματα της συγκυβέρνησης σας ψήφισαν για να εξευτελίζετε το θεσμό του Προέδρου της Επιτροπής. Λυπάμαι πάρα πολύ για λογαριασμό σας. Είστε πραγματικά ονειδιστική παρουσία, θλιβερή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Εγώ δεν είπα παρά αυτό που λέει όλος ο κόσμος.

Έντονο διάλογο είχαν και η κ. Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Ρήγα. «Είστε εντελώς άγονος», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει ο συνάδελφος της του ΠΑΣΟΚ: «Μην κάνετε σεξιστικά υπονοούμενα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί