Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ;;; (video)

Ονειρεύονται τελικό στον Παννεμεατικό (video)

Την έκπληξη έκανε ο Παννεμεατικός, ο οποίος απέσπασε 1-1 από τον Πέλοπα Κιάτου και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας, μετά την περίοδο 1991-92.
Τα «λιοντάρια» αγωνιζόμενοι παθιασμένα, ειδικά στην επανάληψη, μπλόκαραν τα ατού των «ερυθρολεύκων»,τα οποία εκτός των Μπούκη, Λίλιου βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα.
Το ξεκίνημα πάντως έδειχνε άλλα πράγματα, καθώς ο Πέλοπας μπήκε φουριόζος, με τον Ντερτιλή να ανεβαίνει από δεξιά και τον Λίλιο να ταλαιπωρεί αφάνταστα τον Παλυβό, έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 μόλις στο 6’, όταν οι Λυμπερόπουλος, Μπούκης και Πράττος «έκρυψαν» την μπάλα, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι του Κεμαλάι.
Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν το ματς, προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Παπουτσή, που έδιωξε ο Κουρούμαλης.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, από δεξιά οι Νταρτιλής και Λίλιος δημιουργούσαν «ρήγματα», με τον Νίκο Σαϊσανά να παίζει και για τον Παλυβό και να προσπαθεί να ανακόψει τις επιθέσεις.
Ο Πέλοπας μπορεί να μην ήταν «καταιγιστικός», είχε όμως ένα καλό σουτ φάουλ του Μπούκη, που έδιωξε ο Κεμαλάι, ενώ ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον ίδιο παίκτη, έφυγε ελάχιστα άουτ.
Ο Παννεμεατικός όμως έχοντας τον εξαιρετικό Τζίνη στο κέντρο να κόβει και να δημιουργεί, και τον δραστήριο Παπουτσή από δεξιά, έδειχνε ότι υπάρχει και μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Μπασιώτης έφυγε στην αντεπίθεση καταδιωκόμενος από δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ, αλλά ο Κουρούμαλης μπλόκαρε.
Η τελευταία μεγάλη φάση πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ήταν ένας «κεραυνός» του Μπούκη, όπου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεμαλάι.
Στην επανάληψη, πολλοί θα πίστευαν ότι οι παίκτες του Πέλοπα θα έμπαιναν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά αν και είχαν την θέληση δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία.
Ένα καλό σουτ του Αθανασόπουλου, έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κουρούμαλη και έτσι φτάσαμε στο 60’, όταν ο Παπουτσής έκανε φανταστική ενέργεια από δεξιά, «χόρεψε» τους αντιπάλους του και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπασιώτη, ο οποίος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1.
Κάπου εκεί έδειξαν οι γηπεδούχοι να ξυπνούν και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση, όταν ο Μπούκης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Λίλιο και αυτός «κεραυνοβόλησε» τον Κεμαλάι, για το 1-1.
Στη συνέχεια, ο Πέλοπας έχοντας τη ροή του ματς με το μέρος του να απειλήσει, με τον Μπούκη να προσπαθεί με κάποιες πάσες να βρει Πετρόπουλο, Πράττο ή Λίλιο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα ήταν πολύ απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, με τον Παναγιώτη Σαϊσανά να παίζει και για τον τραυματία Τζίνη, τον Ραπουσάι να τρέχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, τους Σαϊσανά Ν. και Παπουτσή να είναι εξαιρετικοί στα επιθετικά, αλλά και στα αμυντικά τους καθήκοντα, πλησίασαν στο γκολ, με τον Μπασιώτη να εκμεταλλεύεται λάθος του Παπαβασιλείου, αλλά πριν πλασάρει «είδε» τον κ. Λάσκο να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ, σε μια φάση φυσικά που δεν υπήρξε ποτέ παράβαση από τον επιθετικό της Νεμέας.
Όποια σουτ από πλευράς Κιάτου, ήταν από τον Μπούκη, τα οποία εύκολα ή δύσκολα απομάκρυνε ο Κεμαλάι.
Έτσι το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι και τη λήξη του ματς, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν δικαίως το θετικό αποτέλεσμα και να έχουν πλέον με το μέρος τους, τις πιθανότητες, αλλά ο Πέλοπας είναι μια ομάδα που φυσικά μόνο εύκολη δεν την λες και παρά το όχι υπέρ του σκορ, παραμένει σίγουρα φαβορί.
Βέβαια οι παίκτες της Νεμέας, διαμαρτύρονται και για μια ακόμα φάση λίγο πριν το τέλος, όταν ο Σαϊσανάς Π. σε ένα κερδισμένο φάουλ εκτελεί γρήγορα βγάζοντας τον Ραπουσάι απέναντι από τον Κουρούμαλη, με τον κ. Λάσκο να σταματά τη φάση και σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων, ο ρέφερι της αναμέτρησης είπε ότι εκτελέστηκε το φάουλ προς τα μπρος και όχι παράλληλα !!! Πάντως ούτε η μπάλα κυλούσε, καθώς ο παίκτης της Νεμέας την έστησε και απλά έπαιξε γρήγορα.
Για τον Παννεμεατικό, πολύ μεγάλο ματς κυρίως στην επανάληψη από τον Παναγιώτη Σαϊσανά, καθώς κρατούσε όλο το κέντρο της ομάδας του, εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα ο Μαρινός, οι Σαϊσανάς Ν. και Παπουτσής βοήθησαν και στην άμυνα και στην επίθεση, πολλά τρεξίματα από τον Ραπουσάι και φυσικά καταλυτικός ο σκόρερ Μπασιώτης, χωρίς όμως να υστερήσει κάποιος.
Από την πλευρά του Πέλοπα, μεγάλο ματς από τους Μπούκη και Λίλιο, οι οποίοι προσπάθησαν μόνοι τους να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη, ενώ ο Κουρούμαλης ειδικά προς το τέλος του ματς, που υπήρχαν αμυντικά κενά, καθώς οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να πετύχουν το 2ο γκολ, πολλές φορές πρόλαβε την τελευταία στιγμή τους παίκτης της Νεμέας και έσωσε την ομάδα του, από τα χειρότερα.
Ο διαιτητής Λάσκος, ελέγχεται για την μη αποβολή του Τσιάκου από πλευράς Νεμέας (τράβηξε αντίπαλο από τα φανέλα, ενώ είχε ήδη κίτρινη), αλλά και για τις δύο υποδείξεις εις βάρος των φιλοξενούμενων.
Οι βοηθοί Παπανικολάου και Βλαχοπάνος, είχαν γενικά σωστές υποδείξεις.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Κουρούμαλης, Ντερτιλής, Χουσελάς, Αντωνόπουλος (60’ Σταύρου), Παπαϊωάννου, Μπούκης, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος, Λυμπερόπουλος, Λίλιος
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Παλυβός (78’ Μαντζιώρος), Σαϊσανάς Π., Τζίνης (50’ λ.τρ. Ραπουσάι), Αθανασόπουλος, Παπουτσής, Σαϊσανάς Ν., Μπασιώτης (90’ Κωστούρος)
 
apopsi24.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί