Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με Παπουτσή τη νίκη η Νεμέα απέναντι στο Πετρί (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπουτσή, ο Παννεμεατικός που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, επιβλήθηκε με 3-0 της Θύελλας Πετρίου και επέστρεψε στις νίκες.
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1’ μετά από υπέροχη σέντρα του Τουρέ, ο Κοσμάς έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς μόνος απέναντι από τον Κεμαλάι, πλάσαρε αρχικά επάνω στον τερματοφύλακα της Νεμέας, ενώ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ και ενώ ήταν απέναντι σχεδόν σε άδειο τέρμα.
Έτσι στο 5’ ο Νίκος Σαϊσανάς βρήκε υπέροχα τον Παπουτσή και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Ζώη για να κάνει το 1-0.
Στη συνέχεια η ομάδα του Πετρίου συνέχισε να προσπαθεί να βρει τρόπο να σκοράρει, έχοντας και την κατοχή της μπάλας. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία σπατάλησε ο Μπακασέτας Β., ο οποίος σούταρε από ευνοϊκή θέση άουτ, έχοντας όμως και τον Κοσμά δίπλα του, που περισσότερο τον παρεμπόδισε, παρά τον βοήθησε.
Όταν χάνει ευκαιρίες, δέχεσαι τα γκολ και έτσι στο 21’ ο Τζίνης έκανε υπέροχη ενέργεια, πάσαρε στον Ραπουσάι, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Παπουτσής με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.
Η Θύελλα είχε ακόμα μια καλή στιγμή, σε κεφαλιά του Τσουμάνη μετά από κόρνερ του Μανάβη με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ τα «λιοντάρια» δεν σημείωσαν και τρίτο γκολ εξαιτίας της αβλεψίας του Τζα, ο οποίος αντί να πασάρει στον Ραπουσάι που έβγαινε απέναντι από τον Ζώη, προτίμησε να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Πετρίου είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν κυρίως με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές, ο Παπουτσής «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Τζα, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε ψηλά άουτ.
Η Θύελλα δεν έδειχνε ικανή να σκοράρει, όσες ευκαιρίες και αν δημιουργούσε, καθώς και ο Λεκουσιώτης Η., σούταρε από καλή θέση άουτ, μετά από πάσα του Μπακασέτα Β.
Τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν να σκοράρουν και σε μια ανύποπτη φάση, όταν μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Ζώης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά ο Σγούρος δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.
Το Πετρί έμεινε με δέκα παίκτες στο 79’, όταν ο γενικά εκτός αγώνα Κοσμάς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, όταν προσπάθησε να ανακόψει τον Παπουτσή που έφευγε στην αντεπίθεση, με μαρκάρισμα από πίσω και σωστά ο κ. Κακριδής Π., τον έστειλε νωρίτερα στα αποδυτήρια.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Τζας, όταν εκμεταλλεύτηκε άριστα την όμορφη ενέργεια των Σαϊσανά Ν. και Κωστούρου.
Και ο Παννεμεατικός έμεινε με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Τσιάκου.
Κορυφαίος των νικητών ο Παπουτσής, εξαιρετικό ματς από τον Κυριάκο, πολύ καλό α’ μέρος από τον Τζίνη, πολύ τρέξιμο και δημιουργικό παιχνίδι από τους Ραπουσάι και Σαϊσανά Ν., ενώ πολλές «μονομαχίες» κέρδισε και ο Σγούρος.
Από τη Θύελλα, καλύτερος όλων ο Τουρέ, προσπάθησε αρκετά ο Μανάβης, όπως και ο Μπακασέτας Β., χωρίς όμως να πιάσει την γνωστή του απόδοση.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Μαρινός, Σγούρος, Κυριάκος, Σαϊσανάς Π., Τζίνης (70’ Αθανασόπουλος), Ραπουσάι (83’ Κωστούρος), Παπουτσής, Σαϊσανάς Ν., Τζας (87’ Μαντζιώρος)
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Ζώης, Πέζος, Λαφαζάνος, Τσουμάνης, Σχοινοχωρίτης (37’ λ.τρ. Μάρκου), Μπακασέτας Β., Τουρέ, Μητράκος (56’ Γιαννούλης), Μανάβης, Κοσμάς, Λεκουσιώτης Η.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40