Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!...

Γράφει ο Γιώργος Ράπτης

Επανερχόμαστε στην ανάρτηση της Αράχνης την Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου που είχε τίτλο ''Τι συνέβη με τα μπλόκα της Κορινθίας;'' και αφορούσε σχόλιο αγρότη από την Νεμέα για το μπλόκο των αγροτών που έγινε στην Αρχαία Νεμέα.

Η φράση που δημιούργησε ποικίλα σχόλια ήταν η εξής: ''Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν σήμερα στα τρακτέρ των αγροτών της Νεμέας υπήρχαν μαύρες σημαίες που σε μερικές αναγραφόταν όχι στα 3 κόμματα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ.''

Σε δημοσίευμα του σήμερα ο Διογένης  απολογούμενος στον κ. Βαφειάδη; αιτιολογούσε γιατί κατέβασε την συγκεκριμένη ανάρτηση που είχε αναδημοσιεύσει αφού προηγουμένως όπως γράφει τους είχε τηλεφωνήσει ο κ. Βαφειάδης για να τους πει πως ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο σύνθημα ή τέτοια σημαία σε κανένα τρακτέρ από όσα συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Εγώ όμως από την πρώτη στιγμή που μου έστειλε ο Νεμεάτης αγρότης αυτό το σχόλιο του είχα απαντήσει ότι: ''Σίγουρα αυτά που λες φίλε Αγρότη είναι προς διερεύνηση.''
'Oπως και έκανα βέβαια.

Το ρεπορτάζ της Αράχνης λοιπόν λέει πως πράγματι υπήρξαν μαύρες σημαίες που αναγραφόταν όχι στα 3 κόμματα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ και μάλιστα τις παρέδωσε η κυρία Ελένη που διατηρεί ανθοπωλείο στην Νεμέα μαζί με τις άλλες σημαίες σε αγροτικό αυτοκίνητο  μέλους της συντονιστικής επιτροπής!

Ναι καλά διαβάσατε τις παρέλαβε μέλος που συντόνιζε τα συγκεκριμένα μπλόκα!
Και αντί να καταλάβουν το λάθος τους κάποιοι κύριοι και να το ανακαλέσουν έσπευσαν να διαψεύσουν το γεγονός με μπροστάρη τον κ. Βαφειάδη που μάλλον πιάστηκε αδιάβαστος!...

Κύριε Βαφειάδη κάποιες φορές είναι καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε, ειδικά όταν ένα θέμα δεν το γνωρίζουμε καλά.
Εκτός αν το γνωρίζατε και θέλατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες ενέργειες εκτίθεστε.

Καλό θα ήταν και ο κύριος Τσιάνος ως μέλος της συντονιστικής να ρωτήσει άλλο μέλος αν τις παρέλαβε τις σημαίες πριν κάνει σχόλια πως ΄΄δεν κατάλαβε να έγινε κάτι τέτοιο.΄΄
 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
««Κύριε Βαφειάδη κάποιες φορές είναι καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε, ειδικά όταν ένα θέμα δεν το γνωρίζουμε καλά.
Εκτός αν το γνωρίζατε και θέλατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες ενέργειες εκτίθεστε.»»
Αγαπητέ Γιώργο Ράπτη,
Εγώ προτιμώ να μιλώ αν και είμαι λάτρεις της καλής κουζίνας .
Το να «εκτίθεμαι» , κάτι που με περίσσια ειρωνεία εσείς λέτε, για τέτοια θέματα όπως είναι η συρρίκνωση της αγροτιάς με τραγική συνέπια τον μαρασμό του κλάδου , ιδιαιτέρως τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε σαν λαός και σαν χώρα είναι ΤΙΜΗ για εμένα.
Το να « εκτίθεμαι» για να αντιμετωπίσω και εγώ μαζί με τους αγρότες της Νεμέας , μιας και είμαι μέλος της συντονιστικής επιτροπής , τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες που σκοπό έχουν να διασπάσουν τον αγροτικό ξεσηκωμό εναντίων της κακής κυβερνητικής πολιτικής ,τότε ΝΑΙ αυτό είναι ΤΙΜΗ για εμένα.
Και όταν λέω προβοκατόρικες ενέργειες δεν εννοώ το γεγονός του ότι η Κυρία Ελένη έφερε σημαία πάνω στην οποία αναγραφόταν το « διασπαστικό» μήνυμα αλλα…την ιδία την επιστολή .
Απορώ τι σκοπό είχε αυτή η επιστολή του φίλου…. αγρότη ?
Κύριε Ράπτη εγώ λοιπόν καλόπιστα θα δεχτώ τα λεγόμενα του… φίλου αγρότη ,ότι δηλαδή υπήρξε αυτή η σημαία.
Θα ήθελα να τονίσω όμως ότι σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα όπου το δικαίωμα της έκφρασης του κάθε πολίτη είναι αναφαίρετο και σε μια μαζική κινητοποίηση η οποία δεν έχει κομματικές αποχρώσεις εύλογο είναι ότι μπορεί κάποιος από τους συμμετέχοντες να εκφράσει την αγανάκτηση του με διαφορετικό αλλά πάντα Εύνομο τρόπο.
Αν μέσα από αυτή τη μαζική και ειρηνική αντίδραση των συμπολιτών σας αγροτών ,αυτό που καταφέρνετε να αναδείξετε ως μείζον θέμα είναι η ύπαρξη μιας και μόνο σημαίας με το σύνθημα αυτό τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι μάλλον εστιάζετε στο δέντρο τη στιγμή που δίπλα μας ακριβώς καίγετε ένα ολόκληρο δάσος.
φιλικά θέλω να πω σε εσάς αλλά και στον …φίλο αγρότη ότι όλοι θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και η αγροτιά μας όπως προανέφερα, που είναι η κινητήριος δύναμη της περιοχής μας και η οποία βάλλεται από παντού.
Μ.φ.Χ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
Ο χρήστης giorgosraptis είπε…
Κύριε Βαφειάδη καταρχάς συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει ελευθερία στο πως θα εκφράζεται ο καθένας μας στις κινητοποιήσεις.
Όμως ως μέλος συντοστικής που είσαστε όπως λέτε και μόνος σας θα έπρεπε να γνωρίζατε από πρώτο χέρι το γεγονός και να μην βγάζατε ψευδές το δημοσίευμα.
Πιαστήκατε αδιάβαστος δηλαδή όπως σας έγραψα και χθες.
Το πιο σωστό θα ήταν σήμερα να βγείτε και να παραδεχθείτε το λάθος σας χωρίς τυμπανοκρουσίες και δηλώσεις εντυπωσιασμού.
Καλό θα ήταν να μην βάζουμε τους αγρότες μπροστά για τα δικά μας λάθη και όχι τη μία μέρα να λέμε πως δεν υπήρξαν σημαίες και την άλλη να αποδέχόμαστε το γεγονός . Γιατί αλιώς εκτιθέμεθα όπως σας έγραψα και χθες.
Σε αντίθεση με σας ο κ. Τσιάνος αναγνώρισε το ατυχές σχόλιο του και θα σας παρέπεμπα να δείτε το σημερινό σχόλιο που έκανε στο μπλογκ ''ξυπνήστε ρε'' μιλώντας υπεύθυνα και συνετά βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Όσο για το ειρωνευτικό σχόλιο που λέτε πως σας έκανα θα ήθελα να σας πω πως δεν το εκλάβατε καλά.

Ο χρήστης Unknown είπε…
Κύριε Ράπτη το σχόλιο μου δεν είχε σκοπό να διχάσει τους αγρότες μας μια και εγώ είμαι ένας από αυτούς.
Απλώς είπα κάτι που με ενόχλησε. Στους αγώνες των αγροτών δεν χωράνε κόμματα αυτό ήθελα να πω.
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που πήγε να με βγάλει ψεύτη ο κ. Βαφειάδης. Όσο για τη μία σημαία που λέει έχω να του πω πως δεν ήταν μία αλλά ένα μάτσο που κατηγορούσε τα 3 κόμματα.
Μην με αναγκάσετε να δώσω φωτογραφίες που έβγαλα με το κινητό.
Επειδή τα προβλήματα των αγροτών δεν είναι αυτά θέλω να λήξω το θέμα εδώ.
Ευχαριστώ την Αράχνη που μου έδωσε το βήμα να πω τις απόψεις μου.
Όλοι μαζί στον αγώνα των αγροτών για μια καλύτερη ζωή δική μας και των παιδιών μας.
Και κάποιοι να μην προβάλουν τον εαυτό τους μέσα από αυτόν τον αγώνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40