Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ριζοσπαστικές αλλαγές από Μίτσελ!


Τόσες πολλές αλλαγές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είχαμε πολύ καιρό να παρατηρήσουμε. Για την ακρίβεια από την πρώτη χρονιά του Βαλβέρδε στην Ελλάδα και στα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Ναι μεν είναι λογικό να ψάχνεται ο Μίτσελ, αλλά ταυτόχρονα αυτές οι αλλαγές-αποφάσεις δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται. Προφανέστατα το ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Χολέμπας για το σημερινό παιχνίδι ήταν μήνυμα. Για τον ίδιο, αλλά και για τους υπόλοιπους «ερυθρολεύκους». Για το παρόν και το μέλλον. Ομως δεν είναι μόνο οι παίκτες που μένουν εκτός αποστολής (π.χ. Πάντελιτς), αλλά και αυτοί που βρίσκονται στην αποστολή ή ακόμα και στην 11άδα.

Ο Μίτσελ μέσα σε τρία παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού) έχει αλλάξει πολλά...

ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Για πρώτη φορά εκτός!
Ετσι όπως είχε διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολο να μην είναι στην 11άδα ο Χολέμπας. Πόσω μάλλον να μείνει εκτός αποστολής. Είχε 21 στα 21 ματς πρωταθλήματος και 5 στα 6 Τσάμπιονς Λιγκ (έχασε μόνο το τελευταίο λόγω τιμωρίας)! Μόνο στα ματς Κυπέλλου ήταν εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες και για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ζαραδούκας. Το γεγονός ότι ο Μίτσελ τον αφήνει εκτός 18άδας (γιατί μόνο 18 πήρε στην Ξάνθη ο Ισπανός) αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους. Και φυσικά δείχνει τις προθέσεις του 50χρονου τεχνικού για τώρα, αλλά και για το μέλλον.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Σε δύο ματς όλη η σεζόν!
Ριζοσπαστική και άμεση αλλαγή είναι και αυτή με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο καλύτερος rookie της περσινής σεζόν μέχρι την πρόσληψη Μίτσελ είχε αγωνιστεί συνολικά σε 90 λεπτά (και τρία παιχνίδια) στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζουμε αυτά του Κυπέλλου που έπαιζαν πάντα όσοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Μέσα σε δύο παιχνίδια ο Βλαχοδήμος συμπλήρωσε 85 λεπτά συμμετοχής. 27 στην Τρίπολη και 58 στο Λεβάντε ως βασικός. Στην πρώτη του μάλιστα ευρωπαϊκή συμμετοχή, μια και ήταν εκτός λίστας στο πρώτο μισό. Και προορίζεται για βασικός και σήμερα κόντρα στην πρώην του ομάδα! Κι όλα αυτά μέσα σε μια εβδομάδα...

ΦΕΪΣΑ
Αμεσα φανέλα βασικού!
Επαιζε δύο ματς και μετά χανόταν στον πάγκο. Ναι μεν είχε πάρει κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι σε βαθμό που να μπορεί να κριθεί. Αλλωστε Μοντέστο, Μανιάτης και Γκρέκο σπάνια έβγαιναν από την 11άδα. Ομως, ο Μίτσελ είχε διαφορετική άποψη. Και όπως είχαμε γράψει από τις πρώτες ημέρες του στου Ρέντη είχε ξεχωρίσει από τα παιχνίδια που είχε δει, τους Φέισα και Παπάζογλου. Και ο Σέρβος έπαιξε 90 λεπτά στην Τρίπολη, 90 λεπτά στην Λεβάντε και πάει για βασικός και στην Ξάνθη. Και δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να θέλει να δει αν μπορεί να σταθεί δίπλα στον Μπόατενγκ όταν ο Γκανέζος θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Καθιέρωση στην 11άδα
Αν ήταν στο χέρι του δεν τον έβγαζε από τη λίστα της ΟΥΕΦΑ αλλά η πρόσληψή του έγινε λίγες μέρες αργότερα και ο Παπάζογλου έμεινε εκτός Ευρώπης. Ο Μίτσελ τον έβαλε αμέσως βασικό ως δεξί μπακ στην Τρίπολη (αντί του Ντιακιτέ που φάνταζε η πιο... εύκολη λύση) δεν μπορούσε να υπολογίζει σε αυτόν στη Λεβάντε και όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε ξανά στην 11άδα σήμερα. Και δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να τον υπολογίζει και ως στόπερ. Και όχι τόσο για φέτος, αλλά περισσότερο για την επόμενη σεζόν, όταν και θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ του ο Ισπανός τεχνικός.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Τρία εκτός, τρία εντός
Στο πρώτο παιχνίδι είχε και ενοχλήσεις. Στη Λεβάντε δεν ταξίδεψε. Το ίδιο και στην Ξάνθη. Είναι φανερό ότι ο Μίτσελ πλέον δεν υπολογίζει τον Μάρκο Πάντελιτς και θα τον χρειαστεί μόνο εάν κάποιος από τους δύο τραυματιστεί.
Με τον Σέρβο να είναι στα περισσότερα ματς στη 18άδα είναι μια αλλαγή και αυτή. Οπως και το ότι πάντα είχε μαζί του τον Λυκογιάννη. Και στην Τρίπολη ήταν στη 18άδα και στη Λεβάντε. Και στην τρίτη του εμφάνιση στην αποστολή θα είναι και στην 11άδα σήμερα, όπως όλα δείχνουν.
sday.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40