Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΠΑΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1-1 video

Νεύρα και απώλειες για τη Νεμέα, στο 1-1 με τους Αγίους Θεοδώρους (Video)
 
Στο 1-1 έμειναν Άγιοι Θεόδωροι και Παννεμεατικός, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Παπουτσή και Αθανασόπουλου, με απευθείας κόκκινες και την ομάδα τους να τους στερείται από τη δύσκολη συνέχεια.
Μπορεί το ματς να μην είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, αλλά είχε πολύ δύναμη, ένταση, διαμαρτυρίες, πάθος και μπόλικες κάρτες από τον διαιτητή Ρούτσι.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν τον έλεγχο και με τους Οικονόμου, Αντωνίου, Πάτρα προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν, αν και οι Νικολάου και Πάτρας έφτασαν κοντά στην επιτυχία.
SAM 0257
Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, έφτασαν κοντά στο γκολ με σουτ του Σαϊσανά Ν. και ένα γυριστό του Τζα, αλλά οι Άγιοι Θεόδωροι άνοιξαν το σκορ στο 40’.
Ο Μαρινός γύρισε όχι και τόσο καλά την μπάλα στον Κεμαλάι, αυτός απομάκρυνε άτσαλα πάνω στον Σγούρο και ο Αντωνίου που καιροφυλακτούσε την έστειλε εύκολα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφερναν σχετικά εύκολα να κλείνουν τους χώρους και να μην επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν, αν και μετά την είσοδο του Μπασιώτη (64’), άρχισαν να πιέζουν ακόμα περισσότερο.
Κάποια σουτ των Σαϊσανά Π. και Αθανασόπουλου δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Σταμέλο, αλλά αυτό του Μπασιώτη από το ύψος της περιοχής «έκρουσε» το … καμπανάκι στους Αγίους.
Οι παίκτες του Τάκη Ρέμμα, είχαν την ευκαιρία μάλιστα στο 75’ να «κλειδώσουν» τη νίκη, όταν κέρδισαν πέναλτι σε αψυχολόγητο χέρι του Παλυβού. Ο Λευτέρης Νικολάου ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κεμαλάι απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης και ενώ τερματοφύλακας της Νεμέας έχει μπλοκάρει την μπάλα, ο Αντωνίου έπεσε πολύ άγαρμπα και άτσαλα πάνω του, με αποτέλεσμα ο νεαρός πορτιέρο της Νεμέας να απαντήσει στο επικίνδυνο παίξιμο. Ο διαιτητής Ρούτσι, λανθασμένα δεν απέβαλλε και τους δύο παίκτες.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Τσιάκος από πλευράς Παννεμεατικού, κινήθηκε όμορφα από δεξιά και με ένα υπέροχο όσο και τυχερό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταμέλου, για να κάνει το 1-1.
Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, αποβλήθηκε αρχικά ο Παπουτσής (90’), καθώς εξύβρισε τον Διασσινο (ο νεαρός των Αγίων πραγματικά «εξαφάνισε» τον αντίπαλό του) και Αθανασόπουλος (91’) για τον ίδιο λόγο, παρά το ότι ο κ. Ρούτσι ανέφερε ότι εξύβρισε τον ίδιο στο φ.α.
Για τους Αγίους Θεδώρους, κορυφαίος ο Διασσινος, ο οποίος πήρε και την «ταυτότητα» του Παπουτσή, πολλά τρεξίματα από τους Πάτρα, Οικονόμου, ενώ σταθερός στην άμυνα ήταν για ακόμα μια φορά ο Δημητρίου.
Από πλευράς Νεμέας, εξαιρετικό ματς από τους Κυριάκο, Τσιάκο και Σαϊσανά Π., ενώ ο Κεμαλάι με την επέμβαση στο πέναλτι, κράτησε την ομάδα του στο ματς.
Ο διαιτητής Ρούτσι, αγωνιστικό λάθος δεν έκανε, σωστές ήταν οι δύο κόκκινες, αλλά στον πειθαρχικό έλεγχο θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Ο α’ βοηθός Τσολάκης είχε σωστές υποδείξεις, ενώ ο κ. Τριαντάφυλλος Ν., σωστά υπέδειξε στον διαιτητή την αποβολή του Παπουτσή, αλλά στις περιπτώσεις που άκουσε τα εξ’ αμάξης από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, δεν έπραξε ανάλογα.
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Σταμέλος, Διασσινος, Γκιόκας (46’ Μούτσος), Δημητρίου, Γεωργακόπουλος (65’ Κακαβελάκης), Αντωνίου, Λέζη, Λιόσης, Πάτρας, Νικολάου Λ., Οικονόμου (66’ λ.τρ. Νικολάου Ο.)
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Κυριάκος, Σαϊσανάς Π., Αθανασόπουλος, Ραπουσάι (65’ Παλυβός), Σαϊσανάς Ν., Παπουτσής, Τζας (64’ Μπασιώτης)
αποψη24

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί