Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπλακ άουτ και ήττα του ΠΑΟ από τη Ρεάλ



Ενας τραγικός Παναθηναϊκός στην 4η περίοδο, διάστημα στο οποίο πέτυχε μόλις 5 πόντους και κανέναν στα τελευταία 6:30", γκρέμισε ό,τι έχτιζε για 30 λεπτά. Παρότι είχε φτάσει ακόμα και στο +14 (λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου), ηττήθηκε 54-58 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
 
Ο Παναθηναϊκός έλεγξε το ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό, όταν ο Πεδουλάκης έβαλε στο παιχνίδι τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Με 5 πόντους του Τσαρτσαρή, το τριφύλλι ξέφυγε για πρώτη φορά στο 4' (11-6) και στο 8' ολοκληρώνοντας ένα σερί 7-0 έφτασε στο +9 (18-9), με τελείωμα του Ούκιτς έπειτα από κλέψιμο και ασύλληπτη ασίστ του 3D.

Με τον Λάσμε και τον Γκιστ να μοιράζουν τάπες στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός μετάφερε το παιχνίδι στην αντίπαλη ρακέτα, όταν μπήκε ο Σχορτσανίτης. Η πρώτη περίοδος τελείωσε 20-11 με καλάθι του θηριώδη σέντερ και η δεύτερη ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο (22-11). Δύο κακές επιλογές στην επίθεση και μια στην άμυνα από τον Big Sofo, ανάγκασαν τον Πεδουλάκη να τον αποσύρει.

Η Ρεάλ αντέδρασε γρήγορα και με 6 σερί πόντους του Ρέγες (γκολ - φάουλ και τρίποντο!), μείωσε σε 22-17, αλλά η συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους. Με τον Τσαρτσαρή να φτάνει τους 7 πόντους (!) και τον Λάσμε να ανανεώνει δύο χαμένες επιθέσεις, οι πράσινοι πήγαν και πάλι στο +9 (26-17) στο 14' και στο +11 (30-19) στο 16'.

Ο Μπράμος στο 19', με τρίποντο, εκτόξευσε τη διαφορά στους 14 πόντους (37-23) στο 19', αλλά ένα λάθος τού Ούκιτς στην επίθεση και δύο κακές άμυνες, έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ να κλείσει το ημίχρονο στο πολύ τιμητικό για εκείνη -10 (37-27).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στην επανάληψη και τo 37-23 του 19' έγινε 37-31 στο 22', με τους Λάσμε - Μπράμο να συμπληρώνουν από 3 φάουλ στο 23'. Όσο εύκολα έχασαν τη διαφορά οι πράσινοι, τόσο εύκολα την ξαναπήραν, αφού με δύο συνεχόμενα τρίποντα από τους Γκιστ και Ματσιούλις, έκαναν το 43-33 (25').

Με τον Σχορτσανίτη να "καταπίνει" στην επίθεση τον Σλότερ και να πετυχαίνει 4 σερί πόντους, η ομάδα του Πεδουλάκη προηγήθηκε 49-38 στο 27', αλλά έχασε ένταση στην άμυνα δεδομένου ότι είχε φορτωμένους με φάουλ τους Γκιστ, Ματσιούλις, Λάσμε, Τσαρτσαρή και Μπράμο (όλοι από 3!). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το +11 να γίνει +5 (49-44) στο τέλος της 3ης περιόδου, όπου η Ρεάλ αστόχησε σε 3 διαδοχικά σουτ τριών πόντων.

Ο Ούκιτς σε 4η ανανεωμένη επίθεση του Παναθηναϊκού έδωσε ανάσα (51-44) και ο Μπράμος με τρίποντο έκανε το 54-46 στο 34'. Τα πολλά λάθη στην επίθεση (χωρίς σκορ 2:50") και τρία καλάθια από Ρέγες - Ρούντι - Μπέγκιτς έφεραν τη Ρεάλ γρήγορα στο -2 (54-52) στο 35'. Με το τριφύλλι να έχει πάθει μπλακ άουτ και με τρίποντο του Σέρχι στο 37', η Ρεάλ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ και με νέο μακρινό σουτ του Ντρέιπερ έφτασε στο +3 (54-57), ολοκληρώνοντας σερί 0-11!

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωνε 6:30" χωρίς πόντο (!) και με 6/27 τρίποντα, υπέγραψε τη θανατική του ποινή στο τέλος. Ο Ρέγες με 1/2 βολές έγραψε το τελικό 54-58.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40