Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

Δείτε τη γράφει το http://www.fresh-press.gr/
 
Περίεργες καταστάσεις αντιστροφής της διεφθαρμένης πραγματικότητας βιώνει η Κορινθία. Λίγο έως πολύ γνωρίζαμε ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι λάμβαναν χρηματικά... αντίτιμα για τις υπηρεσίες τους προς πολιτικά πρόσωπα. Η Κορινθία πρωτοτυπεί και σε αυτόν τον τομέα και τα πολιτικά πρόσωπα ζητούν χρήματα -με τυπικές και νόμιμες διαδικασίες πάντα- από δημοσιογράφους!

100.000€ φαίνεται πως λείπουν από πολιτικούς του νομού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και είπαν να τα ζητήσουν με την μορφή αγωγών από δημοσιογράφους που δημοσίευσαν στοιχεία και τους κόστισαν, όπως ανέφεραν την πολιτική τους καριέρα.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Λάκη Γιαννιδάκη και της sfedona.gr που υπέστη μαζική κρούση των τοπικών και περιφερειακών παραγόντων για αποζημιώσεις της τάξης των 100.000€. Γνωρίζοντας όμως καλά το παιχνίδι της δημόσιας έκθεσης, φρόντισε να κοινοποιήσει τις πράξεις αυτές των αιρετών και ως άλλος Βαξεβάνης ο Λ. Γιαννιδάκης είναι το βασικό πρόσωπο σε ομάδα υποστήριξης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά της φίμωση του δημόσιου λόγου και της κριτικής. Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις άρχισε η υλοποίηση των εκφοβισμών και εκβιασμών της γνωστής Φάμπρικας.

Το τελευταίο τριήμερο αρμόδιοι δικαστικοί κλητήρες μας παρέδωσαν μηνύσεις και αγωγές του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού και της πρώην Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Φαρμάκη.

Και μετά την μήνυση του Αλέκου Πνευματικού έρχεται με απόσταση δύο 24ώρων η αγωγή της Κατερίνας Φαρμάκη ο οποία όπως ισχυρίζεται υπέστη ηθική βλάβη από πολιτικά δημοσιεύματά μας στα οποία φυσικά εκφράζαμε πολιτικές κρίσεις και απόψεις για την Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα στοιχείο συκοφαντικής δυσφήμισης όπως ψευδώς ισχυρίζεται.

Για την ικανοποίηση και αποκατάσταση της ηθικής της βλάβης η πρώην βουλευτής αφού όπως αναφέρει στην αγωγή της “συνεκτίμησε την κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική κατάσταση του Λάκη Γιαννιδάκη ο οποίος είναι ευκατάστατος και διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία (!!) “ και ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ!

ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ -ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της sfedona.gr μετά τις ανωτέρω εξελίξεις έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Για τον δήμαρχο Κορινθίων τόσο ως πολιτικό πρόσωπο όσο και ως άνθρωπο έχω μιλήσει επαλειμμένα.

Για την Κατερίνα Φαρμάκη θα πω ότι μάλλον έχει μπερδέψει την τεράστια περιουσία της έχει μπερδέψει τις πολυκατοικίες, τα διαμερίσματα , τα καταστήματα , τις βίλες και τις πισίνες με το ένα και μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτω εγώ και η οικογένειά μου. Το σπίτι μας στη λαϊκή συνοικία της Νεάπολης (και όχι στον Αη Γιώργη) και το οποίο φτιάξαμε με ιδρώτα και αίμα δουλεύοντας εγώ και η σύζυγός μου από μικρά παιδιά. Συν το στεγαστικό δάνειο που δεν έχουμε εξοφλήσει ακόμα..Δεν διαθέτω ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου, ούτε οι τρεις κόρες μας ούτε ένα ευρώ κατάθεση σε τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού , δεν διαθέτω αυτοκίνητο παρά μόνο ένα μηχανάκι piaggio 125c.c.

Να μην ξεχνάτε ότι κοντά στον Δήμαρχο και την κυρία Φαρμάκη μου έχει κάνει αγωγή και ο Άγιος Κορίνθου Διονύσιος και μου ζητάει και αυτός 100.000 ευρώ!!

Σιγά ρε παιδιά μη σπρώχνεστε ,ένας ένας και όλοι θα πάρετε!

Είναι πλέον φανερό και αντιληπτό ακόμα και από τον πιό μακρυνό θεατή των πολιτικών γεγονότων ότι η sfedona.gr και ο Λάκης Γιαννιδάκης έχουν μπει στο μάτι του “αμαρτωλού και διεφθαρμένου” πολιτικού μας συστήματος.

Δεν μπορεί με τίποτα αυτό το σύστημα να συνειδητοποιήσει και να αποδεχτεί ότι έρχεται το τέλος του! Ότι πέρα από τις εξαγορασμένες και χειραγωγημένες φωνές της ενημέρωσης υπάρχουν και ελεύθερες φωνές που δεν εκβιάζονται δεν εκφοβίζονται και δεν σκύβουν το κεφάλι.

Η μήνυση του δημάρχου Κορινθίων μας κατηγορεί για δήθεν “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Έτσι αξιολογεί η δημοτική αρχή τον μεγάλο μας δημοσιογραφικό αγώνα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για να προφυλάξουμε την υγεία 50.000 κατοίκων από πιθανούς κινδύνους επειδή δεν διασφαλίζεται η ποιότητα των νερών της Στυμφαλίας

Μετά τις μηνύσεις και αγωγές του Μητροπολίτη Διονύσιου,του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού και της πρ. Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Φαρμάκη λάβαμε σήμερα με δικαστικό επιμελητή την Εξώδικη Διαμαρτυρία πρόσκληση και δήλωση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Ντίνας Νικολάκου και Λάκη Παπαφωτίου.

Οι ανωτέρω όπως καταγγέλλουν στο εξώδικο, διαμαρτύρονται για “όσα ψευδή και συκοφαντικά για το πρόσωπό τους αναφέρουμε”

Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται στο από 25.10.2012 πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας με τίτλο “ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ κ.λ.π” αρνούμενοι κατηγορηματικά όλα όσα αναφέρουμε στο δημοσίευμά μας. Μας κατηγορούν επίσης ότι συστηματικά τις τελευταίες μέρες διαστρεβλώνουμε και παραβλέπουμε την πραγματικότητα πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.

Τέλος μας προειδοποιούν ότι αν συνεχίσουμε αντίστοιχες δημοσιεύσεις στο μέλλον θα ενεργήσουν εναντίον μας τα νόμιμα.

Παρόμοια μεταχείριση έλαβε όμως και ο δημοσιογράφος Φ. Νικολόπουλος, από τον οποίο εξίσου 'αποτυχημένος' στις περασμένες εθνικές εκλογές βουλευτής- ένας εκ του ΠΑΣΟΚ δηλαδή- του ζητά 100.000€ με αγωγή για δημοσίευση που είχε κάνει στην korinthiannews.gr. Όπως αναφέρει:

«Απέτυχε» ως βουλευτής… μας έκανε και αγωγή ζητώντας 100.000 ευρώ!

Ποιο πρώην πολιτικό πρόσωπο που «απέτυχε» ως βουλευτής Κορινθίας κατέθεσε αγωγή στον Φ. Νικολακόπουλο ζητώντας του 100.000 ευρώ επειδή έκανε αναφορά πραγματικών γεγονότων, σχόλια και κριτική (πάντα σε πολιτικό επίπεδο); Τη Δευτέρα η απάντηση στο κουίζ…και τα υπόλοιπα!

ΣΣ. 1.Επειδή τη Δευτέρα θα είμαστε λίγο πιο καυστικοί με το εν λόγω πρ. πολιτικό πρόσωπο… λέτε να μας έρθει και δεύτερη αγωγή; Ποιος ξέρει!

2. Αγωγή και μήνυση είναι ελεύθερος να κάνει όποιος θέλει και νομίζει ότι θίγεται από δημοσιεύματα! Κάτι το οποίο συνιστούμε και εμείς να κάνουν όσοι θεωρούν ότι πρέπει να απευθυνθούν στη δικαιοσύνη! Θεωρούμε επίσης ότι στην korinthiannews.gr γνωρίζουμε πολύ καλά τι γράφουμε και πως το γράφουμε (δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταδικαστεί ποτέ και έχουμε λευκό ποινικό μητρώο)…
 
 
 
Η Κατάσταση όπως βλέπετε είναι εκτός ελέγχου. Θα φοβάται κάποιος να έχει γνώμη γιατί θα τον φωνάξει ο εισαγγελέας!!!...
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί